Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
KAYMAKAM KOŞANSU’DAN MİRAÇ KANDİLİ KUTLAMA MESAJI

Gökçebey Kaymakamı  Sayın Ömer Övünç KOŞANSU, Miraç Kandili Kutlama mesajı yayımladı.

Kaymakam KOŞANSU mesajında;” Miraç, Peygamber Efendimizin Cenab-ı Allah’ın huzuruna kabulü, ilahi sırların kendisine gösterildiği ve onun şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliştir. Bu mucize, insanın Allah’ın rızasına ulaşabilmesi halinde; manevi alemde yükselebilmesinin, ilahi rahmet ve huzura erişebilmesinin, gönül ve ruh temizliğinden, Allah'a bağlılık ve boyun eğmesinden geçeceğini insanlığa hatırlatan ilahi bir mucizedir. Miraç’ta; insanın yaşama hakkını, şeref ve haysiyetini korumayı, toplumun huzur ve güvenini sağlamayı amaçlayan emirler de vahyedilmiştir.

Kandil geceleri, hiç şüphesiz tüm İslam Alemine sunulan; manevi değerlerimizin güç kazandığı, birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, selamlaşmanın ve paylaşmanın arttığı, iyiliğin, barışın, dostluğun, kardeşliğin ve merhametin büyük bir heyecan ve coşkuyla kutlandığı mübarek ve çok özel gecelerdir.

 Manevi duygularımızın yeşerdiği, çeşitli münasebetlerle dostluk ve kardeşlik bağlarımızın güçlendiği bu kutsal geceler merhamet eden ve bağışlayan Allah'ın bir ikramıdır. Bu mübarek gecede elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalı, kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz. Yüreklerimizi kin ve nefret duygularından arındırmak, dostluklarımıza daha da önem vermek için bu mübarek geceyi büyük bir fırsat olarak görmeliyiz.

Ben bu duygu ve düşüncelerle; bu mübarek ve anlamlı gecenin sevgi, barış ve kardeşlik duygularını kuvvetlendirmesini temenni ediyor ; İlçemize, İlimize, Ülkemize ve tüm İslam Âlemine hayırlara vesile olması dileğiyle tüm Gökçebey’li hemşerilerimin Miraç Kandili'ni kutluyorum.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 27.02.2022  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (950)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 825 | Toplam Ziyaretçi: 11,949,631 | Ip Adresiniz: 3.138.175.180 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.