Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
BAŞKAN ÖZTÜRK, MAHALLE MUHTARLARIYLA TOPLANTI YAPTI

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat ÖZTÜRK, mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, muhtarların sorun, istek ve dileklerini dinledi.

Belediye Başkanlık makamında gerçekleştirilen muhtarlar toplantısında, mahallelerde sürdürülen belediye hizmetleri de ele alındı.

Belediye Başkanı Vedat ÖZTÜRK, mahalle muhtarlarının belediye hizmetlerinin halka ulaştırılması yönünde oldukça önemli bir misyon üstlendiğini dile getirerek, 2014 yılında göreve geldikten sonra sık sık muhtarlarla bir araya gelmenin sevincini yaşadığını ifade etti.

Belediye imkânlarıyla halka en nitelikli hizmetleri sunma çabası içerisinde olduklarını söyleyen Başkan  ÖZTÜRK , mahalle muhtarlarının getirilen bu hizmetlerde aksayan yönleri de bizzat kendisine ulaştırmak suretiyle verilen çalışmaların daha nitelikli hale gelmesini de sağladıklarını belirtti.

ÖZTÜRK, “ Mahalle muhtarlarımız belediyemizin ayrılmaz bir parçası. Halkımızın yaşadığı mahallerde ortaya çıkan sorunları muhtarlardan bizzat öğrenmek, işlerimizi oldukça kolaylaştırıyor. Belediye-muhtar işbirliğinin şehrimizde oldukça önemsendiğini de gözlemliyorum. Bizlerin mahallelerdeki birer temsilcimiz konumundaki muhtar arkadaşlarımızın hepsine teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 6.08.2021  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (892)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 735 | Toplam Ziyaretçi: 11,932,705 | Ip Adresiniz: 18.191.216.163 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.