Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Bu düğün çok konuşulur

Gökçebey’de Cumartesi akşamı muhteşem bir düğüne sahne oldu. Bir süredir nişanlı olan Aylin Yiğit ve Oğuzhan Yılmaz yüzlerce davetlinin katıldığı ve her detayın düşünüldüğü bir düğün ile evliler kervanına katıldı.

Çaycuma’lı sevilen ve sayılan gurbetçilerimizden Döndü- Engin Yiğit kızı Aylin ile Gökçebey’in sevilen ve sayılan ailelerinden Gülhan –İsa Yılmaz oğlu Oğuzhan, uzun süre unutulmayacak bir düğün ile evlendi.  100.yıl. Ecopark'ın düğün salonunda hazırlık yapıldı. Özel olarak hazırlanan yemek ve içecek menüsü, davetliler tarafından tam not aldı.

Döndü- Engin Yiğit ve Gülhan –İsa Yılmaz aileleri düğünün başından sonuna kadar düğüne gelen davetlilerle yakinen ilgilendiler.

Düğüne; Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, S.S Gökçebey Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Çetin,   Bakacakkadı Belediye Başkanı  Oktay Albuz, Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Erkan Soner Kodaman, CHP Gökçebey İlçe Başkan Adayı ve Belediye Meclis Üyesi Ali Rıza Yılmaztürk,  Mustafa Uyan, CHP Zonguldak İl Genel Meclis Üyesi Hasan Tülübaş,  CHP Gökçebey İlçe Başkan Adayı Av. Cengiz Kuyumcu,  Av. Ümit Aydemir ve eşi Derya Aydemir,  Yılmaz Bayramusta  ve eşi Zeynep Bayramusta,  Ender Aydemir ve eşi Sare Aydemir, Zeki Başoğlu ve eşi Neşe  Yaslıkaya Başoğlu,  Bir önceki dönem Gökçebey’in başarılı İlçe Milli Eğitim Müdürü  Fazıl Aytaş, Kadir Arabacı,  Aydın Arabacı, Selami Akkaya,  Ercan Durdubaş, Çarşı Mahallesi Muhtarı Aydın Kayabaş’ın yanı sıra çok sayıda davetliler katıldı.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk  ve Bakacakkadı Belediye Başkanı  Oktay Albuz, Aylin ile Oğuzhan çiftine hediyelerini vererek ömür boyu mutluluklar dilediler.

Yine Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş yoğun programı nedeniyle katılamadı ama , Aylin ile Oğuzhan’a hediyelerini göndererek, ömür boyu mutluluklar  diledi.

Düğün pastası kesilerek davetlilere ikram edildi.

Yine, Aylin ve Oğuzhan genç çiftin düğününe gelen davetliler hediyelerini, bir bir vererek bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar.

Devrek Gelişim orkestrasının birbirinden güzel çaldığı dans müziği ve oyun havalarıyla Aylin ile Oğuzhan genç çiftin bu mutlu gününe katılan davetli misafirler saatlerce doyasıya eğlendiler.

Bizde, Yiğit ve Yılmaz ailelerine hayırlı olsun der, Aylin & Oğuzhan genç çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 1.08.2021  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1431)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 84 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,146 | Ip Adresiniz: 18.118.227.69 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.