Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
AĞUSTO DERESİ VE TOKİ ARKASINDAKİ FOSEPTİĞİN KURUTULMASI

Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Erkan Soner Kodaman, Ağusto deresi ve Toki evleri arkasındaki Fosseptik goletinin kurultulması konusunda bir yazılı açıklama yaptı.

Başkan Kodaman açıklamasında;” Saygı değerli Gökçebey’li hemşerilerim İlçe başkanlığı göreve geldiğimiz günden beri önümüze gelen problemlerden bir tanesi olan Çay Mahallemizde bulunan Ağusto deresi temizliği ve 1. Etap Toki arkasında bulunan fosseptik göletinin kurutulması konusunda çözüm bulunması.

İlk günden beri konu hakkında gerek Ankara’daki temaslarımız gerek DSİ bölge müdürlüğündeki temaslarımız gerekse ilimiz nezdinde yaptığımız temaslarla bugün sonuca ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bugün DSİ Bölge Şantiye Şefi Hikmet Bey ile çalışma yapılacak yerleri dolaşarak yapılması gerekenler ile ilgili fikir alış verişinde bulunduk. Şunun müjdesini buradan büyük gurur ve onurla veriyorum Yarın sabahtan itibaren Uzunahmetler sınırında bulunan Ağusto deresi barajından başlayarak ilçemiz çay mahallesinden geçerek filyos ırmağına kadar ulaşan derenin içi tamamen temizlenecek ve ayrıca Toki arkasında bulunan Foseptik Göleti temizliği yapılacak ve Toki sakinlerimiz ve ilçemiz bi yüz karasından kurtulacaktır.

Bu çalışmalarımızda Bizlere ilk günden beri desteklerini esirgemeyen çok değerli Ak Parti Zonguldak Milletvekillerimiz, İl Başkanımız, DSİ Bölge Müdürümüz ve Nezdinde Tüm DSİ personeli ve Her zaman yanımda olan İl Genel Meclis Üyemiz, Teşkilat Üyelerimiz,Gençlik Kolları ve Kadın Koları Başkan ve Yönetimleri ve tabiki en önemlisi ilçemizin çok değerli halkı Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz birlikte güçlüyüz ilçemiz için çakılacak bir çivinin dahi sonuna kadar arkasındayız ve ilçemize yapılacak her türlü hizmet projelerinde takipçisiyiz evvel Allah daha yeni başlıyoruz inşallah hep birlikte #DahaGüzelOlacak  Saygılarımla...”

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 10.11.2020  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1023)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 563 | Toplam Ziyaretçi: 11,913,853 | Ip Adresiniz: 3.235.243.45 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.