Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
TURPCU’DAN KARAYILMAZ’A BRİFİNG

Gökçebey İlçe Özel Müdürü İzzet Turpcu, Zonguldak İl Özel İdare  Geel Sekreteri Ahmet Karayılmaz’a yapılan çalışmalar konusunda brifing verdi.

Gökçebey ilçesinde 24.03.2020 tarihinde o günkü İlçe Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak tarafından başlatılan ve şuan ki Kaymakamımız Ömer Övünç Koşansu tarafından devam ettirilen 16000 metre beton yol çalışmaları bir hafta içerisinde bitirileceği öğrenildi.

 Yedi aydır beton yol çalışması için köylere mütemekkin olduklarını söyleyen İlçe Özel İdare Müdürü İzzet Turpcu, “Sayın Genel Sekreterimiz son on yılda ilçemize 135.000m2 parke dağıtıldı bu sene yedi ayda yapılan beton yolun parke karşılığı 54.000m2 dir.

Beton yol çalışmalarını yerinde inceleyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayilmaz'a  Aliusta Köyü  imamı Naim Ertürkten teşekkür  kış ayında traktörle cenazelerini çıkarttıkları yolun yapımında desteklerinden dolayı İl özel İdaresi Genel Sekreterine ve tüm emeği geçenlere duacıyız  dedi.   Kış ayında mezarlığa çamurdan kardan kato ve traktörle cenazelerimizi çıkarmakta çok zorlanıyorduk şimdi yolumuz betondandı köylümüz artık mezarlığa rahat rahat  çıkabiliyoruz dedi. Genel Sekreter Ahmet KARAYILMAZ’DA Beton Yol Çalışmasını başlatan Kaymakam Oğuzhan Erdi Atak'a işi devam ettiren İlçe Kaymakamımız Ömer Övünç Koşansu’ya ve yedi aydır işi bir fiil takip eden İlçe Müdürümüz İzzet Turpcu’ya Gökçebey İl Genel Meclisi Üyelerimize Şantiye Şefi ve çalışanlarımıza köy muhtarlarımıza teşekkür ederim .”dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 14.10.2020  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1104)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 2,555 | Toplam Ziyaretçi: 11,948,675 | Ip Adresiniz: 18.221.41.214 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.