Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Gökçebey Kaymakamı Koşansu ve Belediye Başkanı Öztürk’den sıkı denetim!

İçişleri Bakanlığının valiliklere gönderdiği “Koronavirüs Denetimleri” konulu genelge kapsamında ülke genelinde denetimler yapıldı. Gökçebey Belediye ekipleri de ilçeyi karış karış denetledi.

Gökçebey Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu ve Belediye Başkanı Vedat Öztürk’de denetimlere katıldı. İş yerleri mercek altına alındı, vatandaşlara ve esnaflara Sık sık maske ve sosyal mesafe uyarısı yapıldı.

Başkan Öztürk, esnaf ve vatandaşlara kurallar konusunda uyarılarda bulundu. Kurallara uyan esnaflara teşekkür eden Başkan Öztürk, salgının daha da yayılmaması ve toplum sağlığını tehlikeye düşürmemesi için tüm kurallara harfiyen uyulması gerektiğini hatırlattı.

Başkan Öztürk “Gökçebey’in her noktasında denetimler devam ediyor. Vatandaşların yoğun olarak bir araya geldiği restoran, kafe, berber-kuaför ve gıda sektörüne yönelik işletmeler başta olmak üzere denetimler sık sık yapılıyor. Koronavirüsü önlemek için ekiplerimiz temizlik ve dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Ancak bir taraftan da kişisel tedbirlere ve hijyene dikkat edilmesi gerekiyor.

Kendi ve sevdiklerimizin sağlığı için maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına önem vermeli; Covid-19 ile mücadelede elde etmiş olduğumuz kazanımları yitirmemek adına alınan kararlara harfiyen uyulmasına özen gösterilmelidir.” açıklamasında bulundu.

 

 

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 18.09.2020  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (994)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,015 | Toplam Ziyaretçi: 11,941,077 | Ip Adresiniz: 3.142.197.198 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.