Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEY DOĞA TURİZMİ İLE BÜYÜYECEK

Zonguldak’ın doğası ve saklı tarihi ile zengin bir geçmişe sahip ilçesi Gökçebey için ilçeyi dünyaya tanıtacak büyük bir projeye öncülük eden AK Parti İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Karadağ açıklamasında şunlara yer verdi; “ Her zaman olduğu gibi geleceğe daha parlak bir zemin oluşturarak yeni ufuklar var etme çabası içindeyiz. Bu doğrultuda Gökçebey’in sahip olduğu tüm imkân ve zenginlikleri kullanarak uzun aşamalar ve teknik analizler sonrası Gökçebey Batı Karadeniz Gençlik ve Doğa Kampı’nı hayata geçiriyoruz.  İlçemize bağlı Hacımusa Köyü, Herkime ve Paradibek mevkiinde yer alacak takriben 100 dönüm bir alana yayılan projede ilçemizin doğal zenginliğini ön plana çıkararak bir çalışma başlattık. Bu projenin hayata geçmesinde birçok kurum yöneticisi de bize çok büyük destek ve telkinde bulundu. Örneğin ilk olarak bizim planımız yaklaşık 30 dönüm kadar bir alandı; ancak farklı bakış açıları sunan kurum amirlerimiz bu alanı büyütüp farklı projeye eklemeler yaparak daha zengin bir yapıya kavuşmasına vesile oldu.

Bu aşamalarda; başta İlçe Kaymakamımız Sayın Oğuzhan Erdi Atak’a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.  Sayın Milletvekillerimiz Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar’a, İl Başkanımız Zeki Tosun’a, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel’e ve Ankara’da bizi yalnız bırakmayan Onur Şahbaz Başkanımıza teşekkür ederim. 

Temmuz ayı itibariyle ilk işlem olan sondaj ve zemin etüdü işlemi başlamış olacak. Bu başlangıç ile Gökçebey için yeni bir dönem de başlamış olacak. Artık makûs talihimiz kırılıp; ilçe tarihine büyük bir imza ile yeni bir sayfa hazırlamış oluyoruz. Umarım ki bu çalışma siyasi eleştirilerin yerine; proje bazında katkı ve revizyon sağlayacak eleştirilerle karşılaşırız. Her fikre açığız çünkü bu proje Gökçebey için yapılıyor. Bu sebeple bu şehirde yaşayan herkesin fikri bizler için çok önemlidir. Şimdiden tüm Gökçebey halkına hayırlı olsun diyorum. Tez zamanda Allah halkımız ile orada bir araya gelmeyi de nasip etsin.” Dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 30.06.2020  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1215)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 271 | Toplam Ziyaretçi: 11,941,707 | Ip Adresiniz: 18.218.129.100 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.