Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
KAYMAKAM ATAK’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Gökçebey Kaymakamı  Sayın Oğuzhan Erdi Atak, Ramazan Bayramı münasebetiyle mesaj yayımladı.

 

Kaymakam Atak mesajında;” Sevgi, saygı ve hoşgörü ile yardımlaşma duygularımızın güçlendiği, kırgınlıkların yerini dostluğun, kardeşliğin aldığı anlam ve önemi büyük olan, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillenip kuvvetlendiği ve toplum hayatımızda özel bir yere sahip müstesna günlerimizden olan Ramazan Bayramına, Milletçe huzur ve güven ortamı içerisinde ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

 

Bayramlar, her yıl gelip geçen ve sıradan günler olmaktan öte, dargınlık ve kırgınlıkların giderildiği, barış, sevgi ve esenliğin dalga dalga toplumun bütün kesimlerine yayıldığı, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu "Ben'i" "Biz" yapan yüce dinimizin rahmet kaynaklı çağrısına kulak verip, Hakka, hakikate, adalete, ahlak ve fazilete çağırmaktır. Hakikat- ı duyurmak, adaleti yüceltmek, sevgiyi, barışı, huzur ve hoşgörüyü yaymaktır. İdrak edeceğimiz bu bayram, islam coğrafyası ve insanlık üzerindeki kara bulutların dağılması, ümitsizliklerin ortadan kalkması ve geleceğe umutla bakabilmek için Rabbimizin bizlere bir lütfu, bir ihsanı, bir armağanıdır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Gökçebeyli hemşerilerimin, mesai arkadaşlarımın, mahiyetindeki personelin ve ailelerinin bayramlarını en içten dileklerimle kutluyor, mübarek Ramazan bayramının tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 22.05.2020  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1169)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 151 | Toplam Ziyaretçi: 11,903,677 | Ip Adresiniz: 54.157.61.194 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.