Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Kaymakam Sayın Atak’ın Berat Kandili Kutlama Mesajı

Gökçebey Kaymakamı Sayın Oğuzhan Erdi Atak, Berat Kandili kutlama mesajı yayımladı.

Sayın Atak mesajında;”Berat gecesi, dinî ve toplumsal hayatımızda ilahi af, rahmet ve mağfiret temennilerinin zirveye ulaştığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının da yoğun biçimde yaşandığı bir gecedir. Kulluk şuur ve bilinciyle kendimizle hesaplaştığımız, hayatımıza Yüce Yaradan’ın rızası doğrultusunda yön vermeye karar verdiğimiz fırsat geceleridir.

Yaradan’dan sevgi, merhamet ve af niyaz ederken Yunus Emre’nin de veciz bir şekilde ifade ettiği gibi “Giderdim gönlümden kini” diyebilmek, insani ilişkilerimizde hoşgörüyü esas almak, yaratılanı Yaradan’dan ötürü sevmek; iyiliklere, güzelliklere, hayra ve barışa atılmış en önemli adımdır.

Arzın, semanın ve insanlığın mukadderatıyla ilgili kararların tayin edileceği Berat Kandilini iyi değerlendirip gönül birliği yapmalıyız. Bu gece hürmetine dargınlar barışmalı, yüzler birbirine gülümsemeli, kalplerdeki buzlar erimelidir.

Bu duygu ve düşüncelerle Gökçebey’li hemşerilerimin Berat Kandilini tebrik eder, bu gecenin Ülkemizin, İslâm Aleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, bütün müminlerin tövbelerinin ve dualarının kabul edilerek arınma ve affedilmelerine vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.”

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 7.04.2020  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1219)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 827 | Toplam Ziyaretçi: 11,914,117 | Ip Adresiniz: 3.84.7.255 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.