Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Kaymakam Atak’tan önemli açıklama

Gökçebey Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak önemli açıklama yaptı.

Kaymakam Atak yaptığı açıklamada;” 1- Gökçebey SYD Vakfımızca Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ‘ın Ekonomik İstikrar Paketi Kapsamında düzenli merkezi sosyal yardım almakta olan hanelere 1000’er TL PTT Kanalıyla yardım yapılacaktır. PTT Kartı bulunan vatandaşlarımız PTT Kartıyla birlikte PTT atmleri veya Kamu Bankalarına ait atmlerden ücretsiz olarak ödemelerini çekebilecektir. PTT Kartı olmayanlar ise PTT Şubelerine giderek söz konusu destekten faydalanabilecektir.

Yardım ödemeleri hak sahibi vatandaşların doğum yılının son rakamına göre aşağıda belirtilen şekilde yapılacaktır.
Doğum Yılının Son Rakamı Ödeme Tarihi
0 ve 5 Olanlar------------------------1 Nisan
1 ve 6 Olanlar------------------------2 Nisan
2 ve 7 Olanlar------------------------3 Nisan
3 ve 8 Olanlar------------------------4 Nisan
4 ve 9 Olanlar------------------------5 Nisan

Bu konu ile ilgili vatandaşlarımızın vakıflara herhangi bir müracaatı olmayacaktır. Fayda sahipleri Genel Müdürlüğümüzün Alo 144 Sosyal Yardım Hattı, PTT Şubeleri ve SYD Vakfımızın 0 372 512 24 38 nolu telefon hatlarından bilgi alabilecektir.


2- Kamuoyunda son zamanlarda COVİD-19 (Koronavirüs) nedeniyle geliri 5.000.-TL altında olan ailelere SYD Vakfımızdan yardım yapılacağı söylentileri yayılmış olup Gökçebey SYD Vakfımızda konu ile ilgili vatandaşlar tarafından yığılmalar oluşmaktadır. Koronavirüs tehdidi nedeniyle hem kendi sağlığınızı hem de kurumların sağlığını tehdit edilmemesinde fayda vardır. Gerçek dışı haberlere itibar edilmemelidir. Gerçek ve doğru haberleri almak için lütfen SYD Vakfı Müdürlüğümüzün 0 372 512 24 38 nolu telefonlarından başvurmanız yeterli olacaktır.


Ayrıca SYD Vakfımıza kayıtlı bulunan, ilk müracaat eden, düzenli yardımdan faydalanamayan ihtiyaç sahipleri için Vakıf Mütevelli Heyeti başkanlığınca yardımlar planlanmakta olup bu vatandaşlarımızın da mağduriyetleri giderilecektir. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın talepleri vakfımızın yukarıda belirtilen telefon numaralarından alınacaktır.


Vakfımıza zaruri durumlar dışında gelinmemesi virüsün yayılmaması ve sağlığımızın korunması için önem arz etmektedir. Çok Değerli Gökçebeyliler Evinizde kalın. 31.03.2020”

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 31.03.2020  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (954)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 213 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,275 | Ip Adresiniz: 18.226.251.22 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.