Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Gökçebey’in her yerinde hummalı çalışma var

Tüm ülkelerin ortak sorunu olan Corona Covit-19 virüsüne karşı mücadele verirken Gökçebey’in başarılı Kaymakamı Sayın Oğuzhan Erdi Atak denetimleri üst seviyeye çıkarırken İlçe özel İdare Müdürü İzzet Turpcu ve ekibi köylerde 20 km’lik Beton Yol Dökümüne bugün başlandı. Bu çalışmaları Ak Parti Zonguldak İl Genel Meclis Üyesi Sayın Vedat Tuzcuoğlu yerinde takip ediyor.

Yine, Corona Covit-19 virüsüne karşı mücadelenin yanı sıra Efsane Belediye Başkanı Sayın Vedat Öztürk yaz - kış demeden üst-yapı yolları yapmayı devam ediyor.

Efsane Başkan ismi herkese söylenmez.

Halkının yanında olarak sevincini ve üzüntüsünü paylaşan, hastanede tedavi olan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun diyen, yaşlıları evinde ziyaret ederek onların sorunları dinleyerek çözümü konusunda elinden gelen yapan Efsane Başkan Öztürk.

Yine, Gökçebey’in her konusunu benimseyen, İlçe Kaymakamlığı, Belediyeler, merkez ilçe ve köy muhtarları, sivil toplum örgütleriyle uyum içinde çalışan, herkesim tarafından sevilen ve sayılan Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ var.

Kısacası, Gökçebey’de hummalı çalışma var. Gökçebey için çalışan başta ilçe Kaymakamı Sayın Oğuzhan Erdi Atak’a, Gökçebey’in Efsane Belediye Başkanı Sayın Vedat Öztürk’e, Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Sayın Hayrettin Karadağ’a, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sayın Oktay Albuz’a, Ak Parti Zonguldak İl Genel Meclis Üyesi Sayın Vedat Tuzcuoğlu’na teşekkür ederiz.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 25.03.2020  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1050)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 693 | Toplam Ziyaretçi: 11,913,983 | Ip Adresiniz: 34.203.221.104 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.