Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
İstiklal Marşı'nın kabulünün 99. yıl dönümü

Gökçebey Çok Programlı Anadolu Lisesi konferans salonunda 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabülü ve Mehmet Akif Ersoy’ u Anma Günü Programı düzenlendi.

Gökçebey Çok Programlı Anadolu Lisesi konferans salonunda "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" etkinliği, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Programa; Gökçebey Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz, İlçe Jandarma Komutanı Emre Arslan, İlçe Emniyet Amiri Tuncay Alıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, İlçe Özel İdare Müdürü İzzet Turpcu, İlçe Müftüsü Osman Güneş, Ak Parti Zonguldak İl Genel Meclis Üyesi Vedat Tuzcuoğlu, Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ, Belediye Meclis Üyesi Şenol Karademir, İyi Parti Gökçebey İlçe Başkanı İsmail Demirbaş, Belediye Meclis Üyesi Şükrü Akkaya, Kızlay Gökçebey Şube Başkanı erkan Kodaman, daire amirleri, muhtarlar ve öğrenciler katıldı.

İstiklal Marşının Mecliste okunmasını konu edinen drama çalışması ile birlikte, koro dinletisi ve şiir dinletisi gerçekleştirildi. Öğrencilere hediyeler verilmesiyle sona erdi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 12.03.2020  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1206)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,509 | Toplam Ziyaretçi: 11,915,787 | Ip Adresiniz: 44.222.138.70 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.