Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEY İÇİN TEŞEKKÜRLER

Gökçebey’in çözüm bekleyen temel sorunları var.

İşsizlik ve göç,

Bu konuda kurulması düşünülen Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları hızla devem ediyor.

Bu konuda özverili çalışmayı yapan Devrek TSO Başkanı Sayın Haldun Hacıkulaoğlu ve Zonguldak Valisi Sayın Erdoğan Bektaş var.

Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından Gökçebey İlçemize bağlı Hacımusa köyümüze 100 dönüm üzerine Gençlik ve Doğa kampı ( Gökçebey Batı Karadeniz Gençlik ve Doğa Kampı) tesisleri yapılacaktır.  Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Sayın Hayrettin Karadağ ve Gökçebey Kaymakamı Sayın Oğuzhan Erdi Atak’ın çalışmaları devam ediyor.

2014-2017, 2019-2020 yıllarında Belediye Başkanı  Sayın Vedat Öztürk’ün ilçeye yaptığı hizmetler ve yapmak istediği yeni hizmet projelerini de yakinen takip ediyor.

Gökçebey halkı, Bodaç köyü mevkiinde kurulması düşünülen “Baz Biyokütle Enerji Santralı ve atık yakma tesisin yapılmaması adına ilçede yaşayan A /Z’ye  herkes kurulmaması için el ele, omuz omuza vererek mücadelesini veriyor.  Ama halen daha tehlike var diye düşünüyorum.

Köylerimize verilen hizmetleri de yakinen takip eden Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Vedat Tuzcuoğlu, Gökçebey Kaymakamı Sayın Oğuzhan Erdi Atak ve İlçe Özel İdare Müdürü İzzet Turpcu’nun çalışmaları da taktire şayan.

Gökçebey’e yapılması düşünülen MYO binasının şu sıralarda yer tartışmalarına son verilmesi gerekir. Bu konuyu kişiselleştirmemek gerekir.

Zonguldak Valisi Sayın Erdoğan Bektaş, Devrek TSO Başkanı Sayın Haldun Hacıkulaoğlu, Gökçebey Kaymakamı Sayın Oğuzhan Erdi Atak, Belediye Başkanı  Sayın Vedat Öztürk, Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Sayın  Hayrettin Karadağ, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi  Sayın Vedat Tuzcuoğlu ve İlçe Özel İdare Müdürü İzzet Turpcu birlikte Gökçebey’in geleceği için uyum içinde çalışma yapıyorlar.

Hepinize Gökçebey için teşekkür ediyorum.

 

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 24.02.2020  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1290)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,403 | Toplam Ziyaretçi: 11,933,373 | Ip Adresiniz: 18.222.69.152 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.