Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
KAYMAKAM ATAK VE BAŞKAN ÖZTÜRK, “ CAFE DE ROSE “ AÇILIŞINI YAPTI

Gökçebey Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak ve                                             Belediye Başkanı                        Vedat Öztürk ile birlikte ,  Cafe de Rose’nin açılışını  gerçekleştirdiler.

Açılış konuşmasını Cafe de Rose İşletme sahiplerinden TülayÇepni Aktaş yaptı.

Aktaş konuşmasında;” İlçemizin saygı değer Kaymakamı Sayın Oguzhan Erdi Atak, İlçemizin değerli Belediye Başkanımız Sayın Vedat Öztürk, daire Amirlerimiz ve çok kıymetli Gökçebeyliler,  bu mutlu ve heyecanlı günümüzde bizleri yalnız bırakmadınız, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

‘Yaşamak sanat, birlikte yaşamak ise büyük bir sanat’ demiş bir düşünürümüz.

Bizler sizlerle birlikte bu şirin cafe’miz de  beraber bir aile  sıcaklığı içinde  yaşamak hayal ediyoruz.

Tarih boyunca bağımsız Pazar yerleşkesi eski adı ile Tefen olan bu güzel ilçemize yeni bir işletme  kazandırmanın  onuruyla gelişme yerelde başlar diyor, bizlere sunacağınız katkılardan dolayı  şimdiden hepinize teşekkürler diyoruz.

Bu güzel cafe’yi hayal ettik, tamamen kendi tasarımımız  ve emeğimizle  bu hale getirdik. Kısaca; kendimizi tanıtmak istiyorum. Ben Tülay, ablam Nurgul. Eşim Ümit.

‘hayat küçük şeylerden oluşur. Eğer sen seversen büyük olurlar” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Gökçebey Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak, “Cafe de Rose İşletme Sahibi Tülay hanım çok güzel konuşma yaptı. Bizlere bir şey bırakmadı desek yeridir.  İlçemize Cafe de Rose’nin açılışını birazdan yapacağız. Hayırlı ve uğurlu olsun der, bol kazançlar diyorum” dedi.

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk ise;” Gökçebey hepimizin. İlçemize birbirinden güzel mekânlar açılınca inan ev sahibi başkan olarak gurur ve onur duyuyorum. Tülay hanımın konuşmalarına katılıyor, hayırlı ve uğurlu olsun.” Dedi.

Gökçebey Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak ve Belediye Başkanı Vedat Öztürk ile birlikte ,  Cafe de Rose’nin açılış kurdelesini kestiler.

Açılışa:  Gökçebey Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak, Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Gökçebey Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Çetin, Zeki Kılınçarslan, İlçe Özel İdare Müdürü İzzet Turpcu, İlçe Mill,i Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, Emekli Öğretmen Oğuz Yılmaz, Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ, İşadamı Mehmet Çanakcı, İşadamı Mihtat Çanakcı, Yerel Tarih Araştırmacısı Sadi Uyar, Eyüp Öztürk, Belediye Meclis Üyesi Erkan kodaman, Özay Özdemir, Hava Etçibaşı, Fatma Çanakcı, Fatma Saraçlı, Oğuzhan Market işletme sahibi Hülya-Murat Danacı, Ayla Gorur, Cevdet Aydemir, Ergin Ertuğrul Kılınç, Ertan Aydemir, Özcan Öztürk’ün yanı sıra çok sayıda vatandaşlar katıldı.

 

‘Cafe de Rose’ Neler olacak?

Özel günlerinizi kutlayabilirsiniz.

Zaman zaman sosyal etkinlikler.

Workshop, Atölye çalışmaları.

Sohbet buluşmaları.

Toplantılar.

Kahvaltılar.

Sivil Toplum örgütlerin bir araya gelerek ilçemizin temel konuların tartışılması.

Vb….

Cafe de Rose mekanız siz değerli Gökçebeylilerindir.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 21.01.2020  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1537)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 111 | Toplam Ziyaretçi: 11,949,982 | Ip Adresiniz: 18.116.63.236 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.