Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Gurbetçi İşadamı Kılınçarslan, Başkan Öztürk’ü ziyaret etti.

Almanya  Gelsenkirchen'de marketler işletmecisi Zonguldak Gökçebey’li        İşadamı Bahri Kılınçarslan, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat  Öztürk’ü        makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında konuşan İş adamı  Kılınçarslan,” Uzun yıllardır gurbette bulunmaktayız. Gökçebey’e geldiğimizde gördüğümüz gelişim ve değişim bizleri çok mutlu etti. Sayın Başkanım ilçemize yapdığınız hizmetleri Belediyenin haber web sayfasından ve Gökçebey haberini yazan değerli kardeşim Latif Aydemir’in haber web sayfasından takip ediyoruz. 2014-2020 yılları arasında ilçemize yaptığınız hizmetler takdirle izliyoruz ve bizlere düşen görev varsa da ilçemiz adına seve seve yapmaya hazırım. Sayın Başkanım başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.” Dedi.

 

Başkan Öztürk ise;” Almanya ziyaretlerimde bizleri karşılayan işadamı Bahri Kılıçarslan’ın nezaket ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. 2014 yılında saygı değer Gökçebey halkımızın desteği ile belediye başkanı seçildim. 2017-2019’a kadar hizmet bazında neler yaptığımızı anlatmaya gerek yok, Gökçebey’liler ve yurt içi ve dışında bulunan gurbetçi kardeşlerim bizleri takip ediyor.  Yinede elimizden geldiği kadar var gücümüzle 2020 yani bu yılda da hizmetlerimizin devamı gelecektir. Bu vesile ile yurt içi ve dışında bulunan gurbetçilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” Dedi.

 

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 6.01.2020  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1246)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 170 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,232 | Ip Adresiniz: 18.225.149.32 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.