Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Başkan Arat, Bizim her şeyimiz şeffaftır.

Cumhuriyet Halk Partisi Gökçebey İlçe Başkanı Mithat Arat’ı makamında ziyaret ederek, delege seçim süreci hakkında bilgi aldık.

 

Başkan Arat,”Tartışmalara meydan vermeyecek demokratik bir delege seçimi gerçekleştiriyoruz. Plan program çerçevesinde delege seçim sürecinin devam ediyor.

 

Hiçbir şekilde şu ana kadar bir sorun çıkmadı. Biz yönetim olarak bunu en iyi şekilde yapıyoruz. Seçimi yapacak arkadaşları belirledik, komisyonlar kurduk. Askıya çıkardığımız panoda bütün ilçedeki mahalleleri, belde ve köyleri, ne zaman, nasıl, süresi, zamanı, yeri, saati belli bir şekilde bu programı yaptık.  Delege seçimlerine köylerimizden başlayarak beldemizde ve ilçemizdeki mahallelerle devam ediyoruz. Cumartesi günü yapacağımız delege seçimlerimizle sona erecek. Bizim her şeyimiz şeffaftır, açıktır. Partili arkadaşlarımızdan kim isterse ona açıktır. Bizim gizli kapaklı hiçbir işimiz olmadı, olmayacaktır da. Yeni seçilen ve seçilecek olan delege arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun. İlçe kongre takvim sürecinde de İlçe başkanlığına aday olan arkadaşlarımıza da seçim çalışmalarında başarılar dilerim. CHP'ye yakışır bir kongre olması dileğinde bulundu.”

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 28.11.2019  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1186)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 96 | Toplam Ziyaretçi: 11,948,902 | Ip Adresiniz: 18.221.187.121 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.