Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Milletvekili Çolakoğlu, Gökçebey'lilerle Beraberim

 Ak Parti Zonguldak Milletvekili Sayın Ahmet Çolakoğlu,”  Gökçebey'in Havasına, Suyuna, Doğasına ve en önemlisi İnsan Sağlığına zara verecek, Gökçebey’e Baz Biyoenerji Üretim A.Ş tarafından Bodaç Köyü sınırları içersinde ( 114- Ada 1 parsel ) Biyokütle Enerji Santralı ve atık yakma tesisin kurulmasına asla müsaade etmeyeceğiz.

Bu tesisi yapacak firma yetkileri ile görüştüm. Kısaca konuyu şahsıma anlattılar. Ancak bu proje bizden önce Milletvekilleriyle, il Genel Meclis Üyeleri, Belediye Başkanı  ve dönemin valisi ile görüşülmüş ve karar alınmış bir proje… Ancak; o günlerde nasıl yanlış kararlar alındı bilmiyorum. Yanlışa yanlış ile gitmemiz asla söz konusu olamaz.

Bu projenin Türkiye’de örneği var mı? YOK.  Önce yapmak istediğiniz bir yer varsa yapın, bizde o projenin faydaları ve zararları nelerdir? Bir görelim ondan sonra karar verelim sözüm üzerine; firma yetkilileri Bolu Valiliğinden ve Belediye Başkanlığından bir teklif geldi, bu teklifleri değerlendirme adına Bolu’ya gideceğim. Halk tarafından istenmediğim bir yerde yatırım yapmam.

Sevgili Gökebeyliler, tekrar üstüne basarak söylüyorum,’ ,”  Gökçebey'in Havasına, Suyuna, Doğasına ve en önemlisi İnsan Sağlığına zara verecek, Gökçebey’e Baz Biyoenerji Üretim A.Ş tarafından Bodaç Köyü sınırları içersinde ( 114- Ada 1 parsel ) Biyokütle Enerji Santralı ve atık yakma tesisin kurulmasına asla müsaade etmeyeceğiz.” Dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 30.10.2019  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1472)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 81 | Toplam Ziyaretçi: 11,941,517 | Ip Adresiniz: 3.133.121.160 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.