Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Başkan Kurtoğlu’nun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Gökçebey Mihtat-Mehmet Çanakcı Meslek Yüksek Okulu Güçlendirme ve  Geliştirme Derneği Başkanı Sevgi Kurtoğlu, 29 Ekim Cumhuryet Bayramı Kutlama mesajı yayımladı.

7'den 70'e her yaştan insanın kutladığı bayramın, bu toprakların bölünemeyeceğinin tarihi bir ispatı olduğunu ifade eden Başkan Kurtoğlu,  mesajında şunlara yer verdi:

 "Kurtuluş Savaşı'nda verilen kahramanca mücadelelerin ardından ilan edilen Cumhuriyet, milletimiz için yeniden dirilişin simgesidir.

Bugün gelişmiş dünya ülkeleriyle yarışan ülkemiz, Atatürk'ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine erişme yolunda hızla ilerlemektedir.

 Ülkemizin bu anlamlı yürüyüşünde her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğu birlik ve beraberliğin, bölünmez bütünlüğün önemini bir kez daha vurgulamak istiyorum.

 Bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyor, Cumhuriyetimizin 96. yıl dönümünü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”dedi.

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 28.10.2019  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1254)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 208 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,270 | Ip Adresiniz: 3.140.185.123 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.