Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Özmekik eşi için Kur'an-ı Kerim okuttu

Gökçebey’in sevilen sayılan ailelerinden Kadir Özmekik, 05.08.2012 yılında vefat eden eşi  (Hacı) Nazmiye Özmekik için bugün Gaziler Köyü merkez mahalle imamı Nevzat Bakır’a  Kur'an-ı Kerim okuttu.

“Hayatın sonu ölüm olduğuna göre, kurtuluş olmadığına göre, her insan sağlığında bana göre mezarını hazırlamalı ve yaptırmalıdır.”diyen Kadir Özmekik sözlerine şöyle devam etti.  

Özmekik açıklamasında;” hepimiz bir gün öleceğiz. Canım kadar sevdiğim eşim (Hacı) Nazmiye Özmekik’i  05.08.2012 vefat etti.  Gökçebey Çay mahallesinde ikametgah ettiğim evimin tam karşıya bakan Gaziler Köyü aile mezarlığına bir anıt yaptırdım. Anıt iki mezarlıktır. Bir tarafına eşim şuan yatmakta. Diğer tarafta da ben öldüğüm zaman ben yatacağım. Benim yatacağım mezarlık şuan hazır vaziyette… Ne zaman mezarlığa gittiğimde mezarın içine giriyor ve 5-10 dakika da olsa yatıp dinleniyorum.  Vefat ettiğimde ise mezarım hazır. Hayatın sonu ölüm olduğuna göre, kurtuluş olmadığına göre, her insan sağlığında bana göre mezarını hazırlamalı ve yaptırmalıdır diye düşünmekteyim.

7 yıldır düzenli olarak eşim  (Hacı) Nazmiye Özmekik’in düzenli olarak yanına camii imamını alıp Kur'an-ı  Kerim okuturum.   Gaziler Köyü merkez mahalle imamı Nevzat Bakır’a  çok teşekkür ediyorum.  Hepimizin sevdikleri vardır mezarlıkta da baba-anne , evlatlar veya sevdikleri vardır. Sizlerinde mezarlıklara gitmenizi, mezarlıkları temizlemenizi ve mezarda yatanlar için Kuran-ı Kerim okutmanızı tavsiye ederim.” Dedi.

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 30.09.2019  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1345)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 952 | Toplam Ziyaretçi: 11,914,242 | Ip Adresiniz: 35.175.174.36 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.