Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Kaymakam Karakurt Süzek Kanyonu Macera Parkurunda

Gökçebey Kaymakamı  Ökkeş Furkan Karakurt, 2018 Yılı Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’ nın desteklemiş olduğu ve çalışmalarına başlanan “Süzek Kanyonu Macera Parkuru” ile ilgili çalışmaları yerinde incelemek için, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Uzmanları ile birlikte proje uygulanan bölgeyi gezdiler.

Kaymakam Karakurt’un Süzek Kanyonu Macera Parkuru yerinde incelemesine, İlçe Özel İdare Müdürü İzzet Turpcu, Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ eşlik etti.

Kaymakam Karakurt,” Gökçebey Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı ve Kaymakamlık olarak, Süzek Kanyonu Macera Parkuru ile, doğal ve kültürel açıdan potansiyeli olan bölgemizin turizm altyapısının ve sosyo-kültürel altyapının iyileştirilmesine ve turizm gelirlerinin artırılmasına katkı sağlamak suretiyle bölgenin kalkınma potansiyelini harekete geçirmek istemekteyiz.

 Amacımız, İlçemiz turizminde önem taşıyan doğasının erişilebilirliğini artırarak, ilçe turizm gelirlerini artırmak, yapımına başladığımız Bodac, Gaziler ve Namazgah köyleri arasında bulunan süzek deresinin ıslah çalışmalarının bitirilerek turizme kazandırılması. Süzek deresi içerisinde bulunan ve kendine özgü güzellikleriyle doğa harikası olan şelalelerin turizme kazandırılması, Yöreye gelen yerli ve yabancı turistlerin rekreasyon ve dinlenme, yeme- içme gibi ihtiyaçlarını giderebilecekleri mekan oluşturmak, Karadeniz in eşsiz doğal güzelliklerini tanıtımlarını yaparak turizme açmak ve bu sayede Gökçebey ilçesinin turizm potansiyelini harekete geçirmek. Bölgenin turizm açısından değerlerini ortaya çıkararak farkındalık oluşturmaktır.

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 25.05.2019  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1519)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 323 | Toplam Ziyaretçi: 11,950,194 | Ip Adresiniz: 3.142.53.68 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.