Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Öztürk’ün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı

Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Öztürk mesajında; “19 Mayıs 1919 günü, Türk milletinin büyük uyanışının gerçekleştiği, işgalci güçlere karşı başkaldıranın başladığı, "Ya İstiklâl, Ya Ölüm!" sloganıyla millet egemenliğine dayanan, tam bağımsız bir devlet kurma kararının yaşama geçirildiği büyük gündür.

İşte bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak, en başta gelen görev ve sorumluluğumuzdur.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk bu anlamlı günü gençlere armağan ederek Türkiye Cumhuriyetini Türk gençliğine emanet etmiştir.

İstiklal mücadelesinin başlangıcını simgeleyen 19 Mayıs’ın aynı zamanda Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi, gençlere duyulan güvenin ve yine gençlere düşen büyük sorumluluğun göstergesidir.

Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti'nin istikbali, istiklal şuuruyla yetişen gençlerimize emanettir. Bu nedenledir ki, bizler, gençlerimizi el üstünde tutuyor, gençlerimizin geleceğine yatırım yapmayı, bu ülkenin geleceğine yatırım yapmak olarak telakki ediyoruz.

Bizim en temel görevimiz, gençlerimize çok daha kalkınmış, gelişmiş ve müreffeh bir ülke bırakmaktır. İnanıyorum ki, gençlerimiz, ülkemizi bugünkü seviyesinden çok daha ileriye götüreceklerdir. Bu duygu ve düşüncelerle cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli mücadele kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyor, istiklal mücadelesinin başladığı bu anlamlı günde genç kardeşlerimin, ‘Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım. “

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 19.05.2019  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1487)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 499 | Toplam Ziyaretçi: 11,914,777 | Ip Adresiniz: 44.200.145.114 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.