Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Aydemir’in 19 Mayıs Kutlama Mesajı

Aydemir Kereste Sanayi ve Ticaret Limited Şirketin işletmecisi Engin Aydemir, 19 Mayıs Atatürk´ü anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Aydemir mesajında; “19 Mayıs, Mustafa Kemal Atatürk Samsun’a ayak basarak, milletle birlikte İstiklal mücadelesinin meşalesini yaktığı gündür. 19 Mayıs 1919 günü, Türk Milletinin kendi kaderinde ve ülke yönetiminde söz sahibi olmasının miladıdır. O gün yanan İstiklal ve Bağımsızlık Meşalesi’nin alevleri bu gün çok daha güçlü şekilde milleti aydınlatmaktadır. Mustafa Kemal Atatürk, geleceğin güçlü Türkiye’sinin gençlerin omuzlarında yükseleceğini bildiği için bugünü gençlerle özdeşleştirmiştir ve bu bayramı onlara hediye etmiştir. Türkiye Cumhuriyeti, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da gençlerimizin nice büyük başarılarıyla taçlanacak ve ebediyen yaşayacaktır. 

Bu düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Sevgili gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yılını yürekten kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum.”dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 19.05.2019  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1351)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,198 | Toplam Ziyaretçi: 11,942,634 | Ip Adresiniz: 18.222.115.120 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.