Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ARDUÇ, TOKİ SİTESİNİN SORUNLARINI ÇÖZMEYE TALİBİM

Gökçebey Toki Sitesi Yönetici seçimleri 25.04.2019 Perşembe günü yapılıyor.

Ramazan Arduç ,’Toki Sitesinin genel sorunlarını çözmek için yönetici adayı oldum’ diyerek sözlerine şöyle devam etti. Yönetici adayı Arduç açıklamasında;” Toki sitesinin sorunlarını biliyorum. Bu sorunları çözmek için güçlü bir ekiple 24.04.2019 Perşembe günü yapılacak yönetici seçimlerinde adayım.  Toki Sitesinin başlıca sorunları şöyle:

Doğalgaz faturaların dengesiz fiyatların sebepleri araştırılacak ve hataları düzelteceğiz.  Toki çevresi temizlik ve düzenine önem verilecek ve site içinde temizlik günlerini arttıracağız.   Toki binası ve çevresine güvenlik kamara sistemi taktıracağız.  Yönetici aylığı askeri ücreti geçmeyecek.  Yönetici ve bina sorumluları dahil herkes aidatlarını düzenli ödemeye devam edecektir.  Bina girişindeki kapıların tamir ve bakımı yapılarak, kilit sistemleri çalışır duruma getireceğiz.  Tokiye ait gelir ve gider tabloları her ay her binanın ilan panosuna asacağız.  Tüm bu çalışmalarımızı 90 günlük süre içersinde tamamlayacağız. “ dedi.

Toki Sitesi Yönetici Adayı Ramazan Arduç ve yönetim listesi: Hasan Bilir, Halik Körbasan, Tuncay Benli, Şerafettin Etlioğlu, İsmail Karail, Hasan Tülübaş, Cihan Merdiven, Satılmış Karagöl, Emre Akca, Emrah Tahtabaş, Kamil Saraçlı, Ümit Demir, Akın Kıylıoğlu, Hakkı Şengül, Selmai Tülübaş, Fatma Korkmaz, Süleyman Akkaya ve Tarık Gökmen.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 23.04.2019  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1458)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 64 | Toplam Ziyaretçi: 11,941,500 | Ip Adresiniz: 13.59.218.147 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.