Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
İYİ PARTİ GÖKÇEBEY EFSANE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖZTÜRK’E YOĞUN İLGİ VAR

İYİ Parti Gökçebey Efsane Başkanı Vedat Öztürk, 31 Mart 2019 Yerel Seçim çalışmaları kapsamında kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlere başladı.

“Gökçebey’e Sevgi ve Hoşgörü Hakim Olacak”

İYİ Parti Gökçebey Belediye Başkan Adayı Vedat Öztürk, Gökçebey Kaymakamı Ökkeş Furkan Karakurt’u makamında ziyaret etti.

Başkan adayı Öztürk, Kaymakam Karakurt’a seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Öztürk,” Sayın Kaymakamım, seçim atmosferinde demokrasi çerçevesinde seçim çalışmalarımızı yürütüyoruz.  Küçük insanlar KİŞİLERİ,  ortalama insanlar OLAYLARI,  büyük insanlar ise FİKİRLERİ konuşur. Ben Gökçebey’de 3,5 yıl belediye başkanlığı yaptım. Asla kişilerle, olaylarla ilgilenmekten ziyade hizmet projelerimle ilgilendim.  Yaptıklarımı saygı değer Gökçebey halkı biliyor. Yarım kalan ve üzerine ekleyeceğim çok hizmet projelerim var. Ben Gökçebey’in temel sorunlarını nasıl çözerim yol haritası üzerine seçim çalışmalarımı yapmaktayım. Tek isteğim Gökçebey’e sevgi ve hoşgörü hakim olacak.  Belediye başkan aday arkadaşlarımda yapabileceği hizmet projeleri ile seçim sürecini yürütürlerse seviyeli, saygılı ve düğün havasında bir seçim olur. Gökçebey halkı sandığa gider hür iradesi ile oyunu kullanır ve sandıktan çıkan sonuca herkes razı gelir. Dedikodularla bir yere varamayız. “diyerek kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirdi.

Başkan adayı Öztürk’ün ziyaretlerine, İlçe Başkanı ve Yönetimi, Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclis Üyeleri eşlik etti.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 25.02.2019  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1873)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 128 | Toplam Ziyaretçi: 11,938,364 | Ip Adresiniz: 18.222.125.171 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.