Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEY TOKİ'DE EFSANE BAŞKAN ÖZTÜRK’E SEVGİ SELİ

İyi Parti Gökçebey Belediye Başkan Efsane Başkan Vedat Öztürk'ün tarafından düzenlenen toplantı adeta miting havasına girip sevgi seline dönüştü.

Toki sakinlerinin yoğun katılımı ile başlayan toplantıda konuşan Efsane Başkan adayı Vedat Öztürk,’yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır’ diyerek sözlerine şöyle devam etti.

Öztürk, ‘Beni tanımadığınız halde 2014’de yapılan yerel seçimlerde şahsıma destek vererek belediye başkanı yaptınız. 3.5 yıl Belediye Başkanlığımda yaptığım hizmetleri sizler zaten yakinen takip ediyorsunuz anlatmama gerek yok. Belediyecilikten geliyorum. Her kademesinde görev yaptım. Hiçbir zaman yaptıklarımı anlatmadım. Aksine yapacaklarımı anlattım.

Yarım kalan projelerimi ve üzerine ekleyeceğin birbirinden güzel hizmet projeleri yapmak adına sizlerden destek bekliyorum. Bizlerin hiçbir zaman insan ayırımı yapmadan A ’dan Z’ye herkesin faydalanacağı hizmetleri gerçekleştirmek için çalıştık. 3.5 yıl belediye başkanlık döneminde sizlerde ayrılmama vesile olanlara da buradan çok teşekkür ediyorum. Bana çok büyük ders verdiler. En azından insanları tanıdım. Lakin Gökçebey’deki olay Vedat Öztürk değildir. Gökçebey’den bir Vedat gider, bin Vedat gelir. Benim üzüldüğüm yoğun çalışma temposunda içinde iken görevden mecbur bırakılarak alınmam ve hizmetlerin bıçak gibi kesilip durmasına içim el vermedi.

Sevgili Gökçebeyliler, Sen- ben ayırımı yapmadan en kaliteli hizmeti alarak insanca yaşamak hepimizin arzusu değimli?

TOKİ’deki sorunları iyi biliyorum. Çözümü ise çok basit. Allah nasip ederse tekrar görevi geldiğimde TOKİ’nin sorunu çözmek bir emrime bakar.

Yeni hizmet projelerimle karşınız çıkacağım. Bugünkü toplantıya yoğun katılımınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı canı gönülden şükranlarımı sunar, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Toplantıya katılan Toki sakinleri hep bir ağızdan sen bizim Efsane başkanımızsın, canımız sana feda olsun diyerek ayakta alkışladılar.

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 18.02.2019  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1915)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 419 | Toplam Ziyaretçi: 11,913,709 | Ip Adresiniz: 54.198.45.0 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.