Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
AYVACIK, OSB İLE GÖÇÜ ÖNLEYEBİLİRİZ

MHP Gökçebey Belediye Başkan Adayı Adem Ayvacı, hizmet projelerimizin birinci sırada ‘Organize Sanayi Bölgesi kurmak’ olduğunun altını çizdi.

Ayvacık; OSB konusunda açıklama yaptı ve sözlerine şöyle devam etti.

“Organize Sanayi Demek Göçü ortadan kaldırmak demek. Öncelikle Bu iş için danışmanlık ve takip etmek gerekiyor.

Mesela Organize sanayi bölgesi projelerinizi hazırlıyorsunuz Bakanlığa teslim edince bitmiyor. Ardından ki Bürokrasi ile takip etmek gerekiyor. Biz İstanbul’da  2 ay boyunca Organize sanayi projesi için çalışmalar yaptık.

İş adamlarımız ile yatırım yapmaları halinde nasıl destek vereceğimiz hakkında istişarelerde bulunduk. Bunun yanında Türkiye’nin çeşitli bilgelerinde Karma,Tek tip ve Ağır sanayi siteleri insaa eden şirketlerle istişarelerde bulunduk.Organize Sanayi Sitesi yapılması için öncelikle Büyük çaplı bir calistay yapılması gerekiyor Cevre mühendisleri mimarlar,Is adamları ve Kaymakam ve Kamu daire yöneticilerinin ve Gökçebey’de kuracağımız Kent Konseyi temsilcilerinin de cinde olduğu karma mi tek tip mi yoksa yöreye uygun sanayi mi yoksa ağır sanayi mi kurulmalı bunun tartışması yapılmalı ve çıkan sonuca göre kâr ve kira garantili Organize sanayi sitesi insaa edeceğiz.Ayrıca Sadece Organize sanayi sitesi yapmakla bitmiyor Türkiye’nin çeşitli büyük firmalara is adamlarına gidip davet etmek ve sonucunda yatırım yapmaları halinde ne gibi hibelerden yararlanacağı ve Firmasına kâr dukan sahibine de kira garantisi vereceğiz.

Yani bu isler ben Organize Sanayi Yapacağım diyerek olmuyor. İçinin dolu olması gerekiyor.

Biz hem Organize Sanayi Insaa edeceğiz hem de yatırımcı çekecek ve yatırımcıya kâr garantisi vereceğiz ki bunun yanında sanayi sitesindeki dükkân sahiplerine kira garantisi vereceğiz.”

 

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 4.02.2019  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1417)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 494 | Toplam Ziyaretçi: 11,913,784 | Ip Adresiniz: 3.80.131.164 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.