Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
KÖSEOĞLU, MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Erdem Köseoğlu Gökçebey İstasyon Mahallesine muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Köseoğlu;"Ülke olarak zor günler geçirdiğimiz şu dönemde, Gökçebey İstasyon mahallemize katkıda bulunmak adına muhtar adayı olmaya karar verdim.  Seçildiğim takdirde   mahallemize hizmet etmek istiyorum.

Muhtarlığa kısa sürede adapte olup sorunları belirleyip çözümlerine odaklanacağım. Başta kaymakamlığımız, güvenlik güçlerimiz, belediye başkanlığımız, derneklerimiz, kooperatiflerimiz, sendikalarımız ve siyasi parti ilçe başkanlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde en iyi hizmetleri İstasyon mahallemize kazandırabilmek arzusu içerisindeyim.

İstasyon mahallemizin menfaatleri için ne yapılması gerekiyorsa kanunlar ve yasalar çerçevesinde sonuna kadar gayret göstereceğim.  Mahallemizde büyüklerimizin fikirlerine düşüncelerine her daim kulak vereceğim. Mahallemizde yaşayan genç kardeşlerimizle devamlı irtibat halinde olacağım. Seçilecek belediye başkanımızla her daim mahallemize yapılacak olan hizmetlerde bilgi alışverişinde bulunacağım. Değerli İstasyon Mahalle halkının dua ve desteklerini bekliyorum.” dedi.

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 1.01.2019  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1467)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 212 | Toplam Ziyaretçi: 11,941,648 | Ip Adresiniz: 3.135.246.193 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.