Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
BAŞKAN GEBEŞ NEDEN SEVİLİYOR?

Devrek Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, gerek siyasi yaşamında, gerekse belediye başkanlığı görevinde  her daim vatandaşlar tarafından  sevilen, takdir toplayan bir kişi olmayı başarıyor.  

Mütevazi kişiliği, alçak gönüllülüğü ve halkla iç içe oluşu gönüllerde taht kuran Başkan Satılmış Gebeş, her fırsatta  büyük, küçük demeden vatandaşlarla yaptığı samimi sohbetleri ile de sevgilerini kazanıyor.

‘halkın adamı’olarak nitelendirilen  Başkan Gebeş, hiçbir zaman  kendini üstün görmemekle birlikte , aksine  hizmet ettiği vatandaşlarını ön planda tutmasıyla dikkat  çekiyor.

Bunun en güzel örneklerinden bir tanesi üç dönem yaptığı belediye başkanlık görevinde belde de kurulan cumartesi günü Pazar yerinde birebir pazarcı esnafıyla samimi sohbetlerden bulunan Başkan Gebeş, yaşlı bir pazarcının yere açtığı gazete üzerinde yemek yediğini görünce davet üzerine sofrasına misafir oldu.  “ üstüm başım kirlenir mi” kaygısı bir an bile taşımayan başkan pazarcının yanında bağdaş kurarak kırk yıllık tanıdığıymış gibi sohbet etti, hem ekmeğini paylaştı.

Böylesine alçak gönüllü, halkını seven, hiç kimseye tepeden bakmadığı gibi onların istek ve arzularını kendisinin deyimiyle ‘emir telaki eden’ başkan Gebeş,’ Neden seviliyor’ sorusuna cevap bakarak daha iyi anlaşılabiliyor. İşte bunun için çok seviliyor ve 2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimler için dördüncü kez belediye başkan adayı. Allah yolunu açık etsin.  Başarılarının devamını diliyorum. Sağlıcakla kalınız.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 7.12.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1376)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 78 | Toplam Ziyaretçi: 11,949,949 | Ip Adresiniz: 18.118.145.114 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.