Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
BAŞKAN GEBEŞ’İN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Çaydeğirmeni Belediye Başkanımız Satılmış Gebeş, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. 

Başkan Gebeş mesajında şu ifadelere yer verdi;
“24 Kasım, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1928 yılında Millet Mektepleri Başöğretmenliği unvanını kabul etmesiyle birlikte anlam kazanmıştır. Böylesine anlamlı bir günü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.


Milletimiz, öğretmenlerimizin emekleri ve özverisi sayesinde medeniyet yürüyüşünü azimle sürdürmektedir. Tüm hayatımız boyunca etkisini yakından hissettiğimiz, kişiliğimizin ve karakterimizin şekillenmesinde önemli pay sahibi öğretmenlerimizin gayretleri her türlü övgüye layıktır.

Mustafa Kemal’in “Yeni nesli, Cumhuriyet’in özverili öğretmen ve eğitmenleri, sizler yetiştireceksiniz; yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır. Eserin kıymeti, sizin yeteneğiniz ve özveriniz derecesiyle uygun olacaktır.” felsefesi ile mesleğini icra eden saygıdeğer öğretmenlerimizin bu onur gününü kutlarken; Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, eğitim şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, kutsal mesleğin onurlu temsilcileri olan öğretmenlerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” dedi.

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 23.11.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1383)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 390 | Toplam Ziyaretçi: 11,949,196 | Ip Adresiniz: 3.145.131.238 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.