Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEY EN İYİSİNİ İSTİYOR

İlk kez 1972 yılında    belediye   olup   başkanını   seçen    Gökçebey’liler    onuncu   kez   gidecekleri   sandıktan     Gökçebey’e   en   iyi    hizmeti verebilecek   belediye   başkanını   seçmek  istiyor.   Ancak,     seçecekleri belediye başkanın vizyon sahibi ve sorunları iyide bilmesini istiyorlar.

1972’de CHP’den merhum Tahir Yılmaz, 12 Eylül 1980 Askeri darbe olmuştu. 1984’de SODEP’den merhum Kamil Karademir, 1989’da Anavatan  Partisin’den merhum Saim Aydemir 1999’a kadar iki dönem başkanlık yaptı.  1999’da Anavatan Partisi’nden M. Zeki Kılınçarslan, 2004’de Ak Parti ve 2009’da CHP olmak üzere üç dönem yaptı. 2014’de Vedat Öztürk  3.5 yıl görev yaptı ve görevinden alındı. Daha sonra Ak Parti üst yetkililerince ve 9 Belediye meclis Üyesinin 7-2 oylama sonucunda İsmet Karcı 2017’nin aralık ayından bugüne başkanlığı devam ediyor. 

Yani, Belediye kuruluşundan bugüne kadar görev yapan tüm başkanların ne kadar başarılı ve başarısız olduğu Gökçebey halkı yakinen biliyor.

Gökçebey’i yöneltmeye talip Mevcut Belediye Başkanı İsmet Karcı başta olmak üzere, Vedat Öztürk, Cem Oktay, Hayrettin Karadağ, Lokman Aydın, Erdal Satuk, Osman Bayraktar, Aydın Arabacı, Huzeyfe Özdoğan, Mustafa Çetinoğlu,  Vaadet  Demiryürek ve Adem Ayvacık  var.

Gökçebey Belediye Başkanlığına talip ve yukarıda isimleri yazılı olan aday veya aday adaylarını Gökçebeyliler yakinen iyi tanıyor ve hangi adayın,  başkanlık görevini en iyi şekilde yapacağını iyi biliyorlar.

İlçe halkı dayatma belediye başkan adayının başkanlık seçimini kazanmasıyla birlikte Gökçebey’in kaç yıl geriye gittiği iyi biliyor. Ve bu saatten sonra da dayatma başkan adayı istemiyor.

Sonuçta; İlçe halkı partiye bakmıyor, adaya bakıyor.  31 Mart  2019 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde verecekleri oy ile  Gökçebey belediye başkanını seçecekler.  Bu seçim sürecinde tüm aday ve  aday adaylarına başarılar dilerim.  

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 21.11.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1527)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 497 | Toplam Ziyaretçi: 11,940,559 | Ip Adresiniz: 3.138.102.178 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.