Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
GÖKÇEBEY’İ YÖNETMEYE TALİP OLANLARA!

2019 Mart ayında yerel seçimler yapılacak. Gökçebey’i yönetmeye talip olmak için siyasi partililerde Belediye Başkan aday adayı olanlar ve önümüzdeki  sayılı günlerde olmayı düşünenlerde isimlerini açıklayacaklar.

Gökçebey’i daha iyi bir geleceğe nasıl taşıyabilirsiniz?

Gerek eğitime olan destekleriniz, gerek sosyal ve kültürel projeleriniz,  gerekse  ilçenin  Zonguldak’ta olan varlığını nasıl gür bir sesle duyurabilirsiniz? 

Ekibiniz sadece sizi alkışlayan şakçılardan olacak, yoksa gerçekten bilgi birikim ve tecrübelerini Gökçebey’in geleceği için harcayacak kararlı ve tecrübeli ehliyetli kişilerden mi kuracaksınız?  

Aday adaylığı dönemi çok önemli. 

Çünkü bu dönemin belli bir geçmişi var. Aday adayı´nın tespitleri olmalı ve bu tespitler hiç kimse tarafından reddedilememeli.

Çözüm getiren projeleri olmalı. İşsizliğin en aza indirilmesi için projeleri olmalı. Gençlerin eğitim düzeyini ve sayısını bilmeli. Yaşlısını bilmeli. Çalışan kişi sayısını ve bu sayının üzerindeki yükü bilmeli. 
‘Hadi ben de aday adayıyım.´ Demekle olmaz bu işler.

Aday adayının bir vizyonu olmalı. İkna edebilmeli.  Lafla değil. Yerinde tespitler ile sorunlara yaklaşımları ile. Nefsinin öfkesi ile değil, aklı  ve mantığı ile tecrübesinin gösterdiği yolda üretken fikirlerle aday adayı olmalı.  
Sorunlar karşısında eli belinde bekleyen, sorular karşısında küsüp kaçan olmamalı. Kararlı ve teveccühlerini beklediği toplum karşısında saygıyı hak etmeli. Verdiği umutları iyi takti eden kendisi için ‘Evet bu adayımız bu işi yapar.´ Dedirtebilmeli. 

Yoksa aday adayı olmak önemli değil ki. Herkes aday adayı olabilir. Herkesin  kendine özgü düşünceleri vardır. Önemli olan bu düşüncelerin, adayı olduğunuz, teveccühünü beklediğiniz nüfusun beklentilerine ne kadar cevap verebileceksiniz. Buna bakmalısınız. 
Bu bakımdan Aday adaylarının vizyonu  önemli. Vizyon derken sadece dış görünüş değil, her yönü ile donanımlı dolu dolu olmalı. 
Hele hele, 5 yaşındaki bir çocuğun bile teknoloji ile iç içe olduğu günümüzde  bomboş bir belediye başkan aday adayı olamazsın. Buna hakkın yok kardeşim. 
Bu şu demektir, öyle yada böyle  kazandığın zaman Gökçebey’in  5 yılını heba edeceksin demektir.  Geçmiş yıllarda üç dönemin nasıl heba olduğunu unutmadınız umarım! Hadi hayırlısı.

Gökçebey en iyisine layık olduğu bilinci ile önümüzdeki günlerde yapacağımız aday adayı performans değerlendirmemizde, tüm aday adaylarına başarılar dilerim. 
Sağlıcakla kalın…

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 13.11.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1443)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,449 | Toplam Ziyaretçi: 11,933,419 | Ip Adresiniz: 18.219.112.111 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.