Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Kalaycı’dan 10 Kasım Mesajı

Kalaycı İnşaat Firma sahibi Ecz. Bora Kalaycı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün vefatının 80. yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Kalaycı mesajında yer alan ifadeler şu şekilde:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü 80. vefat yıldönümünde saygı ve özlemle yâd ediyoruz.

Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK; muhteviyatlı fikirleriyle, hayata geçirdiği eserleriyle ve milletimize bıraktığı milli ve manevi miraslarıyla gönlümüzde ilelebet payidar kalacaktır. Onun en belirgin vasfı meşruiyete bağlılığı, Türk milletine duyduğu sevgi ve sadakatidir.

Bununla birlikte Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, Türk tarihine yön ve yol çizen eşsiz isimlerden birisi olarak milletimizin iftiharları arasında yer almıştır. Kendisinin önem, değer ve büyüklüğü; karşısına dikilen güçlüklerle mücadele ederken göstermiş olduğu irade, cesaret, kararlılık ve enerjide gizlidir.

Türkiye’yi önce kurtaran, sonra yeni baştan kuran ve arkasından her alanda kurtuluşu için bizzat kafa yoran ve hayatı boyunca da emek sarf eden bu milli şahsiyetimize çok şey borçlu olduğumuz tartışmasızdır.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete uğurlayışımızın 80'inci yıldönümünde, saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.”

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 9.11.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1258)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,783 | Toplam Ziyaretçi: 11,916,061 | Ip Adresiniz: 34.229.17.20 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.