Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
KARADAĞ’IN SİYASETTEKİ BAŞARISI

Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ’ın siyasi hayatındaki merdivenleri emin adımlarla çıkarak partisinin her kademesinde aldığı görevlerinde başarılı hizmetlere imzasını atmıştır. Başkan Karadağ çalışma ekibiyle yapılan 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlerde şehir merkezi, belde ve köylerde yaptığı hummalı seçim sonrasında seçimler de başarı elde etmiştir.

Bugünlerde yerel seçim rüzgârları esmeye başladı.

Gökçebey’de Sivil toplum örgütleri, merkez muhtarları ve partili - partisiz herkes tarafından sevilen ve sayılan İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ’ın Belediye Başkan Aday adayı olması için çok büyük destekler var.

Başkan Karadağ, “Gökçebey halkımız ve partimizin üst düzey yetkilileri şahsıma vereceği her görevi yapmaya hazırım. Her şey Gökçebey İçin.” Diyor.

Ak Parti Gökçebey Belediye Başkan aday adaylığına şimdilik sekiz kişi talip. Önümüzdeki günlerde aday adayı çıkar mı? Çıkmaz mı? Bilemem! Ancak bildiğimiz tek şey var parti içinde yer almamış, bugüne kadar yapılan seçimlerde hiç çalışmamış aday adayların hiç şansı yok. Ancak, maddiyetin vermiş olduğu güç ile işini halledip belediye başkan adayı olabilir.  

Eyvallah!  

Sözümüz yok.  

Seçimi kazanır mı?

İşte asıl mesele burada.

Yazamadan geçemeyeceğim, Başkan Karadağ ilçemize yeni yapılacak Ortaokul binasında çok emeği var. Ayrıca eğitime verdiği desteğini herkes yakinen biliyor.

İlçe merkezinde ve köylerimizin birçok sorunlarını çözerek hizmet vermiş ve vermeye de devam ediyor.

Başkan Karadağ’ın siyasetteki başarısını ilçe halkı biliyor, Ak Parti’nin il yönetimi, üç milletvekili ile birlikte üst yöneticileri de biliyor.

Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ’ın Belediye Başkan aday adaylığını geçtim aday olması hakkıdır diye düşünüyorum.

Gökçebey’de siyaset hakkınca yapılsa sorun yok. Lakin her seçimde bir siyasi oyunlar oynanılıyor. Ve Gökçebey’de kaybediyor.

Yine de Başkan Karadağ'ın şansı var.

Kaybeden değil, kazanan Gökçebey olsun dileğimle sağlıcakla kalınız.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 15.10.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1460)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 601 | Toplam Ziyaretçi: 11,950,472 | Ip Adresiniz: 18.221.146.223 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.