Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Hayırsever işadamına teşekkür plaketi

Devrek Çaydeğirmeni İrfan Civak  Çok Amaçlı Salon ve Yemekhaneni açılışı  kurdelesini; Devrek Kaymakamı Tolga Polat, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Hayırsever İşadamı  İrfan Civak ve Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş kesti.

Törene;  Devrek Kaymakamı Tolga Polat, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, TSO Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu, İşadamı İrfan Civak, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Devrek  İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Tarhan, Zekai Bükrü ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan yaptı.

Müdür Turan yaptığı konuşmasında; ”Öncelikle bu yemekhaneyi okulumuza kazandıran hayırsever işadamı İrfan Civak beye eğitim camiası adına teşekkürlerimi sunuyorum. Okulumuzda eğitim gören öğrencilerimiz daha evvel yemeklerini yemekhanesi olamayan yerlerde yemeye çalışıyorlardı. ,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak kendisini ziyaret ederek böyle bir yemekhaneye ihtiyacımız olduğunu beyan ettik ve derhal ilgililere talimat vererek inşaata başlanmasının talimatını verdiler ve kısa sürede de tamamlatarak bizlere teslimatını gerçekleştirdiler.” 

Babasının adına böyle bir tesis kazandırdıkları için mutlu olduğunu ifade eden Hayırsever İşadamı İrfan Civak; "Ağaç yaş iken eğilir' demiş atalarımız. Bu hem ciddi riskler hem de çok büyük fırsatlar barındıran çok anlamlı bir sözdür. Eğer evlatlarımızı iyi yetiştirebilir ve doğru yönlendirebilirsek, vatana, millete faydalı, geleceğe umutla bakan bireyler kazandırma şansını elde etmiş oluruz. Bu konuda en büyük yük siz değerli eğitimcilerimizin omuzlarındadır. Bize düşen ise bu kutsal görevde devletimizin yanında olup, elimizden gelen desteği sağlamaktır. Cilas Kauccuk olarak, ülkemizin içinde bulunduğu bu zorlu süreçte bir yandan yeni yatırımlar yapmak suretiyle diğer yandan eğitime bir nebze destek olarak faydalı olabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mutluluğu bizlerle paylaştığınız için hepinize teşekkür ediyor, bu tesisin milli eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum” 

Devrek Kaymakamı Tolga Polat da işadamı İrfan Civak'a teşekkür ederek, "Eğitimin insan ve toplum üzerindeki önemi aşikârdır. Türk Milli Eğitimi olarak tüm vatandaşlarımıza asgari düzeyde kaliteli eğitimi vermeye çalışıyoruz. Toplum bilgi ve becerisini iyi bir eğitimle gelecek kuşaklara aktarır. Daha yüksek standartta verilecek eğitimler İrfan Civak gibi vatandaşlarımızın katkıları ile meydana gelir"dedi.

Kaymakam Polat tarafından eğitim gönüllüsü hayırsever işadamı İrfan Civak’a teşekkür plaketi verdi.

 

 

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 13.10.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1535)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 982 | Toplam Ziyaretçi: 11,914,272 | Ip Adresiniz: 3.89.56.228 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.