Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Huzeyfe Özdoğan; "Başkanlık Yarışında Ben de varım"

Gökçebey Belediye Meclis Üyeliği görevini yapan Huzeyfe Özdoğan, AK Parti'den Gökçebey belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

Ak Parti Gökçebey kurucu üyesi ve Belediye Meclis Üyesi Huzeyfe Özdoğan; Başkanlık yarışında bende varım. Bugün hem benim hem de Gökçebey için yeni bir başlangıç olmasını temenni ediyorum. Dostlarımdan gelen yoğun talep ve onların desteğiyle bu yola çıktım. Gökçebey Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Özdoğan açıklamasında;"2019 mahalle idari seçimlerinin heyecanını yavaş yavaş hissetmeye başladık. Yerel seçimde duyulan heyecan, biz bunu AK Parti'de duyulan bir heyecan olarak görüyoruz ve milletin yegâne tek siyasi adresinin, siyasi hedefinin, siyasi evinin AK Parti olduğunu görüyoruz. AK Parti'nin milletimiz nezlinde ne kadar müstesna, ne kadar özel bir mana taşıdığını ifade etmektedir. Bu partiye ve Gökçebey’e daha çok sarılmak daha da çok çalışmak, daha çok çabalamak zorundayız. Çünkü bu ilçeye hizmet edilecekse, bu ilçenin evlatlarına, yoksullarına, mazlumlarına hizmet edilecekse bu çatı altında edilecek.

Aday gösterilir ve belediye başkanı seçilirsem hiçbir siyasi görüş gözetmeksizin görevimi tam bir tarafsızlık içinde yapacağım ve her kesime eşit olarak en iyi şekilde hizmet edeceğimin sözünü veriyorum. Şu anda önümüzde yeterli zamanımız var. Henüz partimizin de aday adaylığı süreci başlamadı. Başladığında resmi müracaatlarımızı yapacağız. O adaylığım kesinleşirse projelerimle de karşınızda olacağım.

Gökçebey’de işsizlik birinci sorunumuzdur. İşsizlik sorunu nedeniyle her gecen gün ilçemiz  göç veriyor. İlçemize kurulması düşünülen Organize Sanayi Bölgesi projesinin yakın takipçisi olacağım.

Ben ilçede veteriner hekimlik görevi yapıyorum. Eşimde eczanecidir. Allah-a şükürler olsun. İşlerimizde iyi. Benim hayatta para ile işim olmadı. Ben siyaseti halka hizmet, halkta hizmet anlayışı ile yaptım. Hiçbir zaman para kazanma, rant sağlama çıkar için siyaset yapmadım. Bir yöneticide aranması gereken en önemli özellik, dürüstlük, adalet ve aşkla işine sarılması, işini takip edip neticelendirmesidir. Biz bu anlayışla Gökçebey halkına hizmet etmek istiyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun. Her şey daha güzel ve yaşanabilir  Gökçebey  için Belediye Başkan aday adayıyım.”

Huzeyfe ÖZDOĞAN’ın Özgeçmişi:

Gökçebey Veteriner Hekimi Huzeyfe Özdoğan, 1973 Bahçe Osmaniye doğumludur.

1995 yılında  Uludağ Üniversitesi Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi  mezun oldu.

Siyasette; Refah Partisi, Fazilet Partisi ve 2002 yılında Ak Parti Gökçebey Kurucu Üyesi.

2004-2009 Ak Parti Zonguldak İl Genel meclis Üyesi.

2014 yılında Gökçebey Belediye Meclis Üyesi seçildi.

Evli ve Eşi Gökçebey (Furkan Eczanesi) sahibi. Üç çocuk babasıdır.

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 6.10.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1909)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 148 | Toplam Ziyaretçi: 11,941,584 | Ip Adresiniz: 18.188.175.182 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.