Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ERDAL SATUK’TA AK PARTİ GÖKÇEBEY BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞI KONUŞULUYOR

30 Mart 2019 yapılacak yerel seçimler Ak Parti Gökçebey Belediye Başkan aday adayı mevcut Belediye Başkanı İsmet Karcı, Ak Parti İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ, Eski İlçe Başkanı Lokman Aydın, Mustafa Çetinoğlu, Aydın Arabacı, Osman Bayraklı ve Atatürk ilkokulu Müdürü Erdal Satuk’un  ismi de konuşulmaya başlandı

Atatürk İlkokulu Müdürü, Gökçebey Eğitim Bir Sen ve Memur Sen ilçe Başkanlığı yapan Erdal Satuk’un Ak Parti Gökçebey Belediye Başkan Aday adayı konusunda halk siyasi kulislerinde Gökçebey’li oluşu, İlçenin temel sorunlarını bilen ve çözeceği konuşuluyor ve en şanlı olduğunu söylüyorlar.

Erdal SATUK Kimdir?

1970 Zonguldak Gökçebey İlçesi, Karapınar Köyü doğumlu. İlkokulu Karapınar köyünde, Orta ve Lise’yi Gökçebey İlçesinde. Yüksek Öğrenimini Bolu Eğitim Yüksekokulu (1990) ve  Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Sosyal Bilgiler Bölümünden (1999) mezunu.

1990 yılından beri sınıf öğretmenliği, Atatürk İlkokulu Müdürü görevini sürdürüyor. Ayrıca 2003 yılından beri profesyonel olarak Arıcılık yapmanın yanında, Arıcılık kurslarında usta öğreticilik yapmaktadır. Orta seviyeli İngilizce ve Almanca Bilmektedir.

Beş tane basılmış kitabı vardır. Kitaplarından bir tanesi Koza yayınevinde  4 tanesi Özlem yayın evinde basılmıştır.

Yazar, Evli ve iki çocuk babasıdır.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 23.09.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2257)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 972 | Toplam Ziyaretçi: 11,941,034 | Ip Adresiniz: 3.21.231.245 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.