Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Boş laflar bitti, artık iş zamanı!

Ak Parti Gökçebey Bakacakkadı Belde Belediye Başkan aday adayı Nihat Kısaboyun, ‘ Boş laflar bitti, artık iş zamanı’ diyerek beldeye yapacağı hizmet projelerini açıkladı. 
Bakacakkadı belde kurulduğu günden bugüne kadar doğru dürüst yönetilmediği için beldemiz bugün hak ettiği yerde maalesef değildir. 
Belediye başkanlığını kazandığımda şu hizmet projelerimi gerçekleştireceğim. ‘Boş laflar bitti, artık iş zamanı ‘diyen Bakacakkadı Belediye Başkan aday adayı Nihat Kısaboyun hizmet projelerini açıkladı.
ÖNCE SAĞLIK :
Yıllardır Bakacakkadı halkına faydası olmayan eski adıyla ‘100. Yıl Atatürk Hizmet Köyü Tesisleri’ yeni adı ile ‘Filyos Ecopark tesisleri’ yerine Milletvekilleri aracılığı ile Sağlık Bakanlığımızla görüşüp Bölgemize ve beldemize yakışır bir HASTANE yaptırmak için gerekli girişimlerde bulunacağım. 
LİSE :
Beldemizin eğitimden daha çok faydalana bilmesi adına LİSE yapılmasında her ne kadar geç kalındı ise inşallah yapmak bize vesile olur. Yine milletvekilleri aracılığıyla Milli Eğitim Bakanlığıyla görüşerek beldemize LİSE kazandıracağım. 
İSTİHDAM:
Beldemizde işsizlikler beraberinde göç yaşanmaktadır. Yeni istihdam oluşturmak için yeni Fabrikalar kurulmasına yardımcı olarak bir nebzede olsa işsizliğe ve göç’e engel olacağım.
DOĞALGAZ :
Hepiniz biliyorsunuz ki; Gökçebey ilçemizde doğalgaz geleli iki yıl oldu. Neden beldemizde doğalgaz olmasın. Beldemize doğalgaz getireceğim. 
ÇOCUK PARKI:
Beldemizde yaşayan vatandaşlarımızın ailece oturarak dinlenebileceği Aile Çay Bahçeleri ve çocuk parkını her mahalleye yapacağız.
DÜĞÜN SALONU: 
Beldemizde atıl vaziyette olan düğün salonumuzu onarıp yeniden belde halkımızın hizmetine sunacağım.
KURUMLARIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ:
Beldemizde bulunan resmi kurumların hizmet acısında daima yanında olacağız. O kurumların eksikleri ve ise de eksiklerini giderek sahip çıkacağız. 
24 SAAT HALKIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ: 
Belediye olarak yapacağız hizmet projelerimizi faaliyete geçirerek halkımızın hizmetine sunacağız.

Tam teşekkülü itfaiye timi kurulacaktır.
Bunların yanında kararlar alınırken belde teşkilatı, mahalle muhtarları, beldemizin ileri gelenlerinde görüşleri dikkate alınacak. Belediye halk ile iç içe olacak. Bakacakkadı beldemizi hep beraber kardeşlik içinde yaşanır konuma getireceğiz.Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için çalışacağız. 
Belde halkıyla el ele verip bütün zorlukların üstünden geleceğimize inanıyorum.

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 23.09.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1444)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 847 | Toplam Ziyaretçi: 11,914,137 | Ip Adresiniz: 44.212.26.248 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.