Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Başkan Karcı, Gaziler Günü’nü Kutladı.

Gökçebey Belediye Başkanı İsmet Karcı, Gaziler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Karcı mesajında;”Sakarya Meydan Muhaberesi’nin kazanılmasının ardından, 19 Eylül 1921 tarihinde, TBMM’since Başkomutan Mustafa Kemal ATATÜRK’e, “MAREŞAL” rütbesi ile “GAZİ” unvanının verildiği bu anlamlı günün 97’üncü yıldönümünü sevinç, coşku ve minnet duygularımızla idrak etmekteyiz.

Vatanının bağımsızlığını bütün değerlerden üstün tutan kahraman ecdadımız, bizlere her safhası eşsiz destan ve zaferlerle dolu, her an gururla ve kıvançla anlatacağımız şanlı bir tarihi armağan etmiştir.

" Hürriyet ve İstiklal benim karakterimdir. " sözüyle Milli Mücadele ışığını yakan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK önderliğindeki kahraman ecdadımız, Çanakkale'de, Dumlupınar'da, Sakarya'da sarsılmaz bir iman ve şuurla; yokluklar, zorluklar ve imkansızlıklar içerisinde elde ettikleri zaferlerle bizlere onurlu ve saygın bir millet olmanın gurur ve mutluluğunu yaşatmışlardır.

Böylesine anlamlı bir günde bizlere düşen görev, atalarımızın bizlere bıraktığı bu asil mirası korumak ve bu kutsal emaneti gençlerimizle birlikte el ele, omuz omuza daha da yukarılara taşımaktır.

Bu vesile ile Türk Milletinin adını tarihe altın harflerle yazdıran aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlık ve uzun ömürler diliyorum.”

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 19.09.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1315)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 22 | Toplam Ziyaretçi: 11,914,300 | Ip Adresiniz: 3.94.150.98 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.