Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
KISABOYUN, BELDEMDE HİZMETE TALİBİM

“ Beldemde hizmete talibim” diyen Nihat Kısaboyun Adalet ve Kalkınma Partisi'nin (AK Parti) Gökçebey Bakacakkadı Belde Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Kısaboyun,”Zonguldak’ın göz bebeği olan Bakacakkadı beldesi Belediye kuruluşundan bugüne kadar aile arasında yaşanan sen-ben çekişmeleri sonucunda alması gereken hizmetleri alamamıştır.  Doğup büyüdüğüm beldeye, iktidar partisinin velinimetlerinden faydalanarak proje kapsamında beldeme hizmet etmek için 2019’un Mart ayında yapılacak yerel seçimler için Ak Parti’den Belediye başkan aday adayı olmaya karar verdim.

'çalmayız, çaldırmayız, yemeyiz, yedirmeyiz.' Diyen Kısaboyun;” Belediyecilik ekip işidir. Bakacakkadı beldemizin belediyesinde değişimin şart olduğunu görmekteyiz. Özellikle, bölgemizdeki beldelere bakarak Bakacakkadı beldesi belediye’den alması gerek hizmetleri alamadığını görmekteyiz. Hak-hukuk ve adaletli bir şekilde beldemizde yaşayan herkesin faydalanacağı hizmet projelerimle beldemde hizmete talibim.  Önümüzdeki günlerde beldeme yapmayı düşündüğüm proje kapsamında hizmetlerimi bir bir anlatacağım.

Diğer aday adayı arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Onlar da bizim yakından tanıdığımız, sevdiğimiz bildiğimiz çok değerli arkadaşlarımız. Güzel bir yarış olacak. İnşallah bu yarış, Bakacakkadı’ya faydalı ve kazançlı olur.” Dedi.

Nihat Kısaboyun Kimdir?

1969’da Gökçebey’de doğmuştur.  1990 İstanbul tuzla Piyade Astsubay okulu mezunu. Emekli ve iki çocuk babası.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 11.09.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1577)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 485 | Toplam Ziyaretçi: 11,913,775 | Ip Adresiniz: 54.146.154.243 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.