Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
HER ŞEY KÖTÜYE GİDİYOR!

Sabahın erken saatlerinde Gökçebey’in İstasyon Mahallesi ile İsmet paşa caddesi üzerinde yürüyorum. Yürürken de esnaflarla ve karşılaştığım vatandaşlara Günaydın hayırlı işler temenninde bulunuyorum. Arkadaş hiç mi esnafın ve vatandaşların yüzü gülmez.  Kimle sohbet etsem herkesin ayrı bir derdi var.  Anlayacağınız hiç kimse halinden memnun değil.

Önümüzde birde yerel seçim var. Havalar sıcak, siyasette ısınmaya başladı.  CHP’de şimdilik Belediye Başkan aday adayı Kenan Kirenli var. Ama Ak Parti’de ise Belediye Başkan aday adayı bolluğu var.

Aynı muhtarlık adayında olduğu gibi belediye başkanlığına talip çok ama vizyon misyon sahibi yok. Muhtarlık ve Belediye Başkanlığında maaşı olmasın hiç kimse ben adayım diye ortalıkta gezmez.

Örneğin; Gökçebeyspor kulübü Başkanı Kenan Albayrak  üç yıl maddi ve manevi desteğiyle başarılı başkanlık yaptı.  Yapılacak kongrede başkan adayı olmayacağını Albayrak açıkladı. Gökçebeyspor kulübüne başkan olacağım diye bir kişi yok. Eğer burada Başkanlık maaşı olsa siyasette olduğu gibi aday bolluğu olur düşüncesindeyim.

Gökçebeyspor kulübü, maddi imkansızlık, tesis, malzeme yetersizliği, maddi destekleyici (sponsor) bulamama vs. gibi açil ihtiyaç duydukları giderlerini karşılayamamanın sıkıntısını yaşamaktadır.

Belediyeninde Gökçebeyspor kulübünden farkı yok. Ancak Belediye Başkanlığında maaş var, Gökçebey spor kulübünün başkanlığında maaş yok.

Gökçebey’e sahip çıkalım düşüncesinde değiller. Olmuş olsa bugün ilçede Göç, işsizlik vs gibi bir çok çözüm bekleyen sorunlar olur mu? 

 

Bugünler Gökçebey için kötünün iyisi diyebiliriz. Yarınlar aydın değil. Her şey kötüye gidiyor.

 

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 5.09.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1589)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 855 | Toplam Ziyaretçi: 11,950,726 | Ip Adresiniz: 18.223.196.59 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.