Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
BAŞKAN YENİKÖY,ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDİYOR

Çorlu  Zonguldak’lılar Birlik ve Dayanışma  Derneği Başkanı Ramazan Yeniköy,” dernek adına etkinliklerimiz” devam ediyor dedi.

Başkan Yeniköy yaptığı açıklamada;” Derneğimiz 2015 yılında kuruldu. 250’e yakın üyemiz var. Zonguldak nüfusuna kayıtlı olan hemşerilerimizi üye yaparak tek bir çatı altında toplamak, Zonguldak’lı  hemşerilerimizin kendi aralarındaki ilişkileri artırmak, hemşerilerimiz arasında yardımlaşma ve dayanışma bilincini geliştirmek, gençlerimizi çeşitli kültürel faaliyetler içine alarak örf, adet ve geleneklerimizi unutmamalarını sağlamak, güzel Zonguldak’ımızı Çorlu’da tanınırlılığını artırmak.

Derneğimizin kuruluş düşüncesinin olduğu ilk günden bugüne hemşerilerimizin yoğun desteğini ve ilgisini her platformda görmekteyiz. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar Zonguldak’lılar  adına derneğimiz amacına uygun çalışmalarımızı ve faaliyetlerimizde; htiyaç sahiplerine yardım ediyoruz. Eğitime destek veriyoruz. Zonguldakspor’una da elimizden geldiği kadar yardımlarımız oluyor. Ramazan ayında iftar programı yaptık. Yaklaşık 2000 kişiye iftar verdik.  Her yıl şehitlerimiz için mevlid-i şerif okutuyoruz.  Yaptığımız etkinliklere maddi ve manevi desteğin esirgemeyen başta Çorlu Belediye Başkan Sayın  Ahmet Sarıkurt olmak üzere, Yurt Dışında çalışan kardeşim Özkan Yeniköy, Çorlu Ak Parti İlçe Başkanı Yavuz Uylaş, Astur Firması Murat Çakar, Yılmaz Şahin, İdol Büfe Islak Tekin, Ustaoğlu ev eşyası Engin ustaoğlu, Adalı Mobilya  Ahmet Adalı, Lazer optik, Karaöz elektrik, Afiyet lokantası, Stil Kasap, Miradent Diş polikliniği, Nurcan Türkoğlu Ergin, Fahri Başoğlu, Birol Güngör, Adem Çokan, Fahrettin Bodurlu,  Muhammmet Gökmen, Mehmet Tülübaş, Metin Çelik ve isminin yazılmaması şartıyla işadamlarımız, esnaflarımız ve değerli üyelerimize çok teşekkür ediyorum.”

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 28.08.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1704)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 120 | Toplam Ziyaretçi: 11,948,926 | Ip Adresiniz: 18.220.137.164 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.