Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Festival mi?

22 Temmuz 2018 Pazar günü Gökçebey’de bir Festival yapıldı.

Adı da, 6. Ulusal Gökçebey Tavuk ve Kültür Festivali…

Türkiye Kanatlı Hayvan Üretici Zonguldak Birliği’nin organize ettiği ve Gökçebey Belediyesi’nin destekleri düzenlendi.

Hükümet Konağının önündeki Atatürk anıtına çelenk konma programında; Saygı duruşu, İstiklal marşı okunması ve ardından Çelenk konması!

Yanlış.

Doğrusu şöyle; öncelikle sunucu tarafından program arz edilir, Türkiye Kanatlı Hayvan Üretici Zonguldak Birliği başkanı çelengini koyar, saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla Festival başlamış olur.

Doğrusuda bu olmalıydı.

Programın takdir edildiği yönlerine gelince; Devrek Belediye Bandosu ve Kozlu Belediyesi Folklor Grubu ekibi yöresel halk oyunlarını da izlemeye değerdi.

Ne kadar tavuk pişirildi? Bu sorunun cevabını adı Festival dedik ya hazırlayanın da bilgisi yok. Her önüne gelen bir şeyler söylüyor…

Öyle yada böyle yarı pişmiş tavuk kebabı,pilav ve ayran ikramında bulunuldu. Yiyenlere afiyet olsun.

Festival mi? Dedim ya yazımın başlığında…

Festival’in mimarı Ereğli’de dönemin Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile Devrek'te dönemin Belediye Başkanı ve 22 Dönem CHP Zonguldak Milletvekili Sayın Nadir Saraç yaptıkları festivale ben Festival derim hem de Uluslar arası…

6.Ulusal Gökçebey Tavuk ve Kültür Festivali amacına ulaşmamıştır. Ancak Osman Bayrak’lı ile İsmet Karcı kendi reklamlarını iyi yaptılar.

Festival bahane siyaset şahaneydi. 

Osmanbey bugünküyaptığı gibi 30 Mart 2019 yerel seçimlere kadar 10 tane daha Festival demeyelim şuna şenlikler düzenlemeye imzanı atsan da seni yine GÖKÇEBEYE BELEDİYE BAŞKANI YAPMAYACAĞIZ.

Gökçebey Belediye Başkanı İsmet Karcı’ya gelince; sekiz ay Belediye Başkanlığı yapıyorsunuz, bu zaman sürecinde Gökçebey’e hangi hizmetleri yaptınız? Bu konuda bir açıklama yaparsanız, sizlere destek veren Ak Parti üst düzey yetkilileri ve Gökçebey halkını aydınlatmış olursunuz. Ne dersiniz?

Bütün olumsuzluklara rağmen, yapılan 6. Ulusal Gökçebey Tavuk ve Kültür Festivali demeyelim de eğlence de dağıtılan ikramlardan faydalananlara, bedavadan plaket alanlara ve kendine göre saatlerce eğlenenlere ve siyaset anlamında kendi reklamlarını yapanlara hayırlı olsun.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 23.07.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2029)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 968 | Toplam Ziyaretçi: 11,914,258 | Ip Adresiniz: 54.198.45.0 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.