Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
VADİNİN GENÇ İŞ ADAMI: DENİZ SARAÇ

Denko Mobilya İmalat İnş. Ltd. Şti. Genel Müdürü Deniz Saraç,”  Denko Banyo olarak sektörde sahip olduğumuz bilgi ve tecrübeyi, değerli müşterilerimiz ile paylaşmayı her zaman bir görev bilmişizdir.

Firmamızda, üretim esnasında ürünler ham maddesinde birinci sınıf, kaliteli malzemelerden üretim yapıyoruz.

Bunun yanında kesiminden sevkiyatına kadar da her şey titizlikle incelenip, müşterilerimize teslimini de bir ilke olarak belirledik. Şirketimiz, müşteri memnuniyetini ve isteklerini her zaman ön planda tutmayı amaçlamaktadır.

 Bu nedenle üretim, satış ve satış sonrası hizmetlerini en iyi şekilde yapmayı, gelişen ve değişen şartlarda sürekli yenilenmeyi hedefliyoruz.

Denko Banyo Mobilya Şirketi;  Irak, Azerbaycan, Almanya, Hollanda, Ukrayna ve Filistin’e gibi ülkelere mobilya ihracatı yapmaktayız.  İlk hedefimiz elbette ki kayıtsız şartsız müşteri memnuniyetidir.

Ayrıca sözlerimi son vermeden önce; Güzel ülkemin güzel insanları, kendinizi geliştirin ve iş hayatına atılmaktan çekinmeyin. Çok çalışın. Kendiniz için, aileniz için, ülkemiz için çok çalışın. Hayalleriniz olsun. O hayali gerçekleştirmek hayat gayeniz olsun. Yılmayın. Başarı bir gecede gelmez, geliyorsa o tesadüftür, sürdürülebilir değildir.”dedi.

Vadinin genç işadamlarından biride Deniz Saraç’dır. Saraç aynı zamanda; CHP Devrek İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Üyeliği yaparak hizmet vermeye devam ediyor.

Denko Mobilya İmalat İnş. Ltd. Şti. Genel Müdürü Deniz Saraç’a başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 19.07.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2139)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 837 | Toplam Ziyaretçi: 11,914,127 | Ip Adresiniz: 107.21.176.63 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.