Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
İyi Partili Özkan: "Beklentilerin Üzerinde Oy Alacağız"

İYİ Parti Zonguldak Milletvekili adayı Sayın Mustafa Adil Özkan Devrek Karşıkaya'da seçim çalışmalarına devam etti. Milletvekili adayı Özkan'a Devrek ilçe Başkanı Bahadır Kıyıcı, Gökçebey ilçe başkanı Satılmış Aydemir ve partililer eşlik etti.

İYİ Parti Zonguldak Milletvekili adayı Mustafa Adil Özkan, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimi çalışmalarında  vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Özkan, İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı olması halinde yapacakları projeleri anlattı.

Özkan,” Cumhurbaşkanı Sayın Meral Akşener'in liderliğinde ülkemizin yeniden Cumhuriyet değerlerine döndürülmesini amaçlıyoruz. İnşallah biz bu yolda başarılı olacağız. Bu seçimde beklentilerin üstünde oy alacağımıza inanıyoruz.

Sayın Akşener iktidarlığında çocuklarımızın eğitimi, daha iyi bir ortamda yaşamaları ve yurt dışındaki insanlarla aynı seviyede olmasını sağlayacağız.

Sayın Akşener'i Cumhurbaşkanı yaparak, öncelikle insanlarımızı rahat ve derin bir nefes almasını, daha sonra ise Türkiye'nin derin bir nefes almasını sağlayacağız. Gittiğimiz her yerde aldığımız destekle, İYİ Parti'nin toplumda bir ümit ışığı olduğunu görüyorum.”dedi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 5.06.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1419)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 596 | Toplam Ziyaretçi: 11,913,886 | Ip Adresiniz: 52.91.0.68 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.