Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
BAŞKAN KARADAĞ FARKI!

Ak Parti’ye 2003 yılında katıldı. Partinin Arge Başkanlığından tutunda Halk ilişkiler başkanı, teşkilat başkanı, siyasi işler başkanı Ve o günkü ilçe başkanın görevi bırakması ardından atama ile göreve gelen başkan Hayrettin Karadağ bir yıl sonra 23.Eylül 2017’de görkemli, kalabalık ve parti delegenin oy çokluğu ile İlçe Başkanı seçildi. 
Başkan Karadağ İlçe Başkanı oluşu ile birlikte parti birlik ve beraberliği sağladı.

Başkan Karadağ Zonguldak ve Gökçebey ilçesinin sorunların çözüm bulma konusunda çok ciddi ve güzel bir siyasi çizgisi var.  

İlçedeki Ak Parti İlçe binasına bakınız. Gelenler hayretler içinde…  İlçe teşkilat binası değil, sanki genel merkez binası gibi.

İlçe Başkanı Karadağ 24. Haziran 2018 genel seçimlerde partisinin oyunu artırma için ekibiyle birlikte gündüzünü geceye kadar çalışma sergiliyor.

Gökçebey’de mevcut siyasi partilileri beldelerde teşkilat binaları bulunmaz iken Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ, Belde binası ve 6 köyde  köy başkanlığı binasının açılışını yaptı. Ve diğer köylerde de köy başkanlığı binaların açılışını önümüzdeki günlerde yapacağı görünüyor.

29 Mayıs 2018 Salı Akşamı Dağdemirciler köyünde Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ile birlikte iftar programına katılan Başkan Hayrettin Karadağ, Dağdemirciler köyünde köy başkanlık bürosunun açılışını yaparak vatandaşlarla sohbet ettiler.

Gökçebey’de Ak Parti kuruluşundan bugüne bir çok başkan görev yaptı ama mevcut Başkan Hayrettin Karadağ siyasi tecrübesini her alanda göstermeye devam ediyor. İşte buda Başkan Karadağ farkı.

Başkan Karadağ’a başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 30.05.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1715)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,732 | Toplam Ziyaretçi: 11,916,010 | Ip Adresiniz: 35.173.215.152 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.