Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
JET BAKANIN OĞLU ÖZKAN MİLLETVEKİLİ ADAYI

1961 - 1974 yılları arası milletvekilliği 1967 - 1971 yılları arası Sağlık ve Sosyal Yardım Bakanlığı yapmış çalışmalarından dolayı JET BAKAN lakabı ile ün yapan Merhum Vedat Ali Özkan’ın oğlu Mustafa Adil Özkan  İYİ Parti Zonguldak Milletvekili adayı.

1977 yılında yapılan yerel seçimlerde Ankara Belediye başkan adayı iken seçim konuşması yaparken kalp krizi sonucu hayatını kaybeden merhum Vedat Ali Özkan’ı rahmet ve sevgi ile anıyor mekânı cennet olsun diyoruz.

Yine, 1980 sonrası Anavatan Partisinde Bakanlık yapan Rahmetli Veysel Atasoy halasının oğlu Zeki Yavuztürk teyzesinin kocası olması nedeni ile siyasi içinden gelen, Dürüst, ilkeli, güler yüzlü ve tatlı dilli ile tanıdığımız Mustafa Adil Özkan İYİ Parti Zonguldak Milletvekili adayı.

2000’li yıllarından bugüne kadar siyasetin her kademesinde görev alan ve aldığı görevlerinde başarı elde etmiştir.

Yine, İYİ Parti kurulunca partiye üye olup, genel merkezde gönüllü çalışıp, Partinin Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Sayın Aytun Çıray’ın Danışmanlığını yapan, 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak genel seçimlerde Mustafa Adil Özkan’ın İYİ Parti Zonguldak Milletvekili sıralamasında keşke ikinci sırada olsaydı.

İYİ Parti Zonguldak Milletvekili adayı Mustafa Adil Özkan ile Gökçebey’de sohbet ettik.

Milletvekili adayı Özkan,” Bugün itibariyle ülkemiz ve milletimiz için önemli bir dönüm noktası olarak gördüğüm 24 Haziran 2018 seçimlerinde İYİ Parti’den Zonguldak Milletvekili adayı oldum. Benim için Milletvekili sıralamasında kaçıncı sırada olduğumun hiç önemi yoktur. Önemli olan Ülkemize ve milletimize daha iyi hizmet edebilmek için çıktığımız bu yolda, sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Ortak değerimiz ve sevdamız olan Türkiye'mizin ve Zonguldak’ımızın gelişmesi, güçlenmesi ve hak ettiği yere ulaşması için sizlerle birlikte gece gündüz çalışacağız. Partimizin kurucusu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı seçebilmek hedefimizdir. Bu hedefimizi gerçekleştirme adına da gerek milletvekili adayları, İl teşkilatı, ilçe teşkilatı,  belde teşkilatı ve davamıza inanmış partimizin değerli üyeleri ile birlikte gündüzümüzü geceye kadar el ele, omuz omuza vererek seçim sürecinde çalışacağız.”diyor.

İYİ Parti Zonguldak Milletvekili adayı Mustafa Adil Özkan’ın bu duygu ve düşüncelerinden dolayı tebrik ediyorum.

İYİ Parti’nin diğer milletvekili adayları da keşke Mustafa Adil Özkan gibi düşünebilse. Tüm teşkilatları kucaklayabilse ve uyum içinde çalışabilse.

Devrek’e gidiyorum karşımda Özkan, Gökçebey’de Özkan, Çaycuma’da Özkan.  Anlayacağınız Vadinin Milletvekili adayı. Daha şimdiden halkın gönlünde taht kuran ve herkesim tarafından sevilen Mustafa Adil Özkan’a seçim çalışmalarında başarılar dilerim. Sağlıcakla Kalın.

 

 

 

 

 

 

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 28.05.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (2411)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 729 | Toplam Ziyaretçi: 11,915,007 | Ip Adresiniz: 54.82.44.149 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.