Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Gökçebey Anaokulu Yıl Sonu Şenliği, Sergisi ve Mezuniyet Heyecanı Yaşadı

Gökçebey Anaokulu yılsonu şenliği, sergisi ve mezuniyet töreni 10.05.2018 Perşembe günü Ada Düğün salonunda saat 19.00’da yapıldı.

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunması ardından,  başlayan Gökçebey Anaokulu yılsonu şenliği, sergisi ve mezuniyet törenine; Gökçebey Kaymakamı Ahmet Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ender Aydemir, İlçe Jandarma komutanı Hamdi Çakır, İlçe Emniyet Amiri Hasan Bektaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazıl Aytaş, Anaokulu Müdürü Gülber Cinokur,  Çarşı içi muhtarı Aydın Kayabaş, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda ilçe halkının katılımı ile gerçekleşti.

Gökçebey Anaokulu Yıl Sonu Şenliği,Sergisi ve Mezuniyet Heyecanı Yaşadı.. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılını da mutlu sonla bitirmenin gururu ve mutluluğunu yaşadılar.

Günün anlamını içeren konuşmayı Anaokulu  Müdürü Gülber Cinokur yaptı.

Müdür Cinokur konuşmasında;”  Yine bir eğitim-öğretim yılının sonuna gelmiş bulunuyoruz. Minik öğrencilerimiz her sene olduğu gibi bu senede sizlere öğretmenleri ile birlikte büyük emek sarf ederek hazırlamış oldukları sanatsal faaliyetlerini ve gösterilerini sunacaklar.

Çocuklarımızın eğitim-öğretim hayatlarında ilk başlangıç noktası olarak okul öncesi eğitimin önemi büyüktür.  En değerli varlıklarımız olan çocuklarımızın, bizleri bu toplumun ve ülkemizin geleceğidir.

Bizler Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ‘ Çocuklar geleceğimizin teminatıdır’ sözlerine yürekten inanarak çağdaş eğitimin modeline göre çocuklarımızı yetiştirmekle yükümlüyüz.

Amacımız çocuklarımızın özgüveni gelişmiş, paylaşımcı, sosyal, kendilerini iyi ifade edebilen bireyler olarak yetişmesi ve bu topluma kazandırılmasıdır.

Minik öğrencilerimizin ve öğretmenlerimiz bu gösterilere hazırlanırken çok özen gösterip yoruldular. Bu yüzden de çokta heyecanlılar.”

Minik öğrencilerin hazırladığı gösteriler, şiirler ve kep atma törenine o kadar güzel hazırlanmışlar ki, izleyiciler tarafından ayakta alkışladılar.

Plaket ve teşekkür belgeleri verildi.

Eğitime çok önem veren genç ilçe kaymakamı Sayın Ahmet Korkmaz’a, Belediye Başkanı İsmet Karcı’ya, İlçe Emniyet Amiri Hasan Bektaş’a plaketleri verildi.

Yine eğitime gönülden destek veren; Çarşı İçi Muhtarı Aydın Kayabaş’a, Özcan Kılınçarslan’a, Halime Kaymaz’a ve Ebru Keskin’e de teşekkür belgeleri vererek program sona erdi.

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 13.05.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1733)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 1,890 | Toplam Ziyaretçi: 11,916,168 | Ip Adresiniz: 54.198.154.234 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.