Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
ÖZTÜRK’ÜN, BERAT KANDİLİ MESAJI

Gökçebey Eski Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Ramazan ayının müjdeleyicisi Berat Kandili'nin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diledi.

Berat Kandili'nin Müslümanların, sınırsız af ve merhamet sahibi olan Yüce Allah'a sığınarak günahlardan arındıkları, ilahi lütuf ve bereketlere eriştikleri müstesna zaman dilimlerinden birisi olduğunu ifade eden Öztürk mesajında şu ifadelere yer verdi; “Tefekkür ve şükür vesilesi olan kandiller, hepimiz için ruhani bir arınma, aydınlanma ve hayat muhasebesi imkanı sağlayan gecelerdir. Allah'ın affına sığınmak, bağışlanmak için fırsat sunan Berat Kandili, aynı zamanda, insanlar arasındaki dargınlıkları, küskünlükleri gidermek, yıktığımız gönülleri, kırdığımız kalpleri onarmak için de bir fırsattır.

İnanıyorum ki, bu özel gece dolayısıyla, tüm vatandaşlarımız vicdani bir muhasebe yapacak, dargınlıkları ve küskünlükleri unutacak, barışın, dostluğun ve kardeşliğimizin pekiştirilmesi için çaba harcayacaktır.

Bu fırsat kapısının açıldığı manevi iklimin hem ülkemizde ve bölgemizde yaşanan acılara çare olması, çağın getirdiği sıkıntılarla bunalan ruhlara, manevi hayatın ihmaliyle daralan kalplere şifa olması dileklerimle Gökçebeylilerin  ve tüm İslâm Âleminin Berat Kandilini kutluyor, insanlığın barış, huzur ve saadetine, bütün müminlerin affına vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

 

 

 

 

 

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 30.04.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1938)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 499 | Toplam Ziyaretçi: 11,913,789 | Ip Adresiniz: 3.235.243.45 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.