Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Başkan Karadağ’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama mesajı

Ak Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla  kutlama mesajı yayımladı.

 

Başkan karadağ yayımladığı mesajında,” Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 23 Nisan 1920 günü açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirilmiş ve bu önemli gün, Atatürk tarafından millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armağan edilmiştir.   

Meclis’in açılış günü olan 23 Nisan’ı Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak ilan eden Mustafa Kemal Atatürk, bu davranışı ile çocuk hakları konusunu dünya gündemine taşımış, çocuklara olan sevgisini en üst seviyede ispat etmiştir.   

Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın; vatanına, dinine bağlı bireyler olarak kendi başlarına karar verebilen, hayatın güçlükleri ile baş edebilecek ölçüde donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri hepimizin ortak hedefi olmalıdır.

Bu duygu ve düşünceyle, Türk milletinin Ulusal Egemenlik Bayramı’nı ve dünya çocuklarına armağanımız olan 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum.  Sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 21.04.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1412)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 665 | Toplam Ziyaretçi: 11,945,114 | Ip Adresiniz: 18.118.137.243 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.