Ana Sayfa Özgeçmişim Latif Takipte Haber Arşivi Ziyaretçi Defteri İletişim Reklam
Başkan Karcı, Herkes İşine Baksın!..

Gökçebey Belediye Başkanı İsmet Karcı, ‘Biz hikâyeden konuşmuyoruz. Herkes işine bakacak, biz de işimize bakacağız.’diyerek sözlerine şöyle devam etti.

Başkan Karcı yaptığı açıklamada;” Son zamanlarda ilçem ve Başkanlığını yaptığım belediye hakkında Zonguldak yerel basının da haberler ve yorumlar yapılmaktadır.  Belediye iç tüzüğü gereği,  her yıl Mart ayı’n da gelir ve giderleri seçilen komisyon tarafından denetlenir.  İki Ak Parti’li ve bir CHP’li meclis üyesi seçerek denetleme komisyonu kurduk. Ve iç denetimi yaparak komisyon raporunu tarafıma teslim etmiştir. Nisan Ayı içersinde yaptığımız beş saatlik meclis toplantısında Denetim ve faaliyet raporu oy çokluğuyla onaylanmıştır.

"Dedikodu Değil,  İş Üretiyoruz"

‘Dedikodu değil, iş üretiyoruz.’ Gökçebey Belediye Başkanı İsmet Karcı, “ Belediye denetim komisyonunun şahsıma teslim ettiği raporda Gökçebey’i zarara uğratacak bir şey varsa bu konuda gereğini yapmak benim görevimdir. Bundan da hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Ülkemizin bu sıkıntılı dönem de, ben ilçemize nasıl hizmet verebilirim diye mücadele verirken, birileri dedikodu peşinde koşuyorlar   ve algı operasyonu yapmaya çalışıyorlar.  Son on günün dört gününü Ankara’da geçirdim.

Ankara’da yaptığım görüşmelerde;  Emekli Toki’si, Yeni Ortaokul İnşaatı, Çukur mahallemiz başta olmak üzere üst yapı da kullanılmak üzere parke taşının alımı, Belediyeler Birliğinden Araç tehmini ( Çöp arabası ve Damperli Kamyon) , İller Bankasından maddi destek, Bugünde   Ankara’ya gittiğimde  mevcut Ortaokul binasının yıkılması ve yeni bir Ortaokul inşaat yapımı onaylandı.  Spor Sahası, Viyadük Köprü,  Yeni Emniyet binasının yapımı,  Gökçebey İlçe Milli Eğitime 40.Bin TL ödenek çıkartıldı. Yine Örmeci köyünde ki okula 250. Bin TL, Bakacakkadı Beldemize yeni bir lise yapılması için Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ömer Erdem beyle saat 11.00’de görüşerek sözünü aldım.

Bu arada bazı kişiler beni arayarak,’ Başkan seni genel merkeze ifadeye mi çağırdılar.’gibi sorular soruyorlar.  Bende bu sözlere sadece gülüp geçiyorum.  Yani biz hizmet için uğraşırken birileri de dedikodu üretiyor ve kendi yalanlarının içinde boğuluyorlar.

“ Hiç kimse ile şahsı sorunum yok”

Başkan Karcı; “ Aklı sıra benim altımı oymaya çalışıyorlar farkında olmadan. Ak Parti’ye zarar veriyorlar. Hiç kimse ile şahsı sorunum yok. Elimden geldiği kadar hizmetimi yaparım. Bir yanlışlık yapıldı ise onun da gereğini yaparım.

Bu gece Miraç Kandili olması nedeniyle, Tüm İslam alemi ve saygı değer Gökçebey halkının kandilini kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

 

SİZDEN GELEN YORUMLAR
YORUM EKLE
Bu haber hakkında henüz yorum yapılmamış...

Ana Sayfa  ¦  Haber Tarihi: 13.04.2018  ¦  Yazdır  ¦  İzlenme (1704)
© 2009 Latif AYDEMİR
--------------------------------------------------------------------------
Bugün Gelen Ziyaretçi: 185 | Toplam Ziyaretçi: 11,948,991 | Ip Adresiniz: 18.227.190.93 | Çözünürlülüğünüz:
Bu sizin sitemizi ziyaretinizdir.